Najdi forum

Kratke noge

Imam kratke noge in me zanima s kakšnim oblačilom si jih lahko optično podaljšam, poleg visokih petk…

Hvala

Navpicno crtaste hlace temnih barv, ki niso na boke?

Hvala za nasvet

Nas pa na faxu učijo, da vertikalne črte vlečejo pogled narazen, zato lahko z navpičnimi črtami dosežemo tudi nasprotni učinek od željenega.

Zanimivo, potem pa ostanejo le še temne hlače, pa visoke petke…

če imaš krilo, naj visoke pete ne bodo gležnarji! vem, da govorimo kle o korelaciji med stilistiko in kratkimi nogami, pa vendar… še najboljša optična prevara pri kratkih nogah je čim manj kg in posledično suhe noge!!!

pa debelih podplatov in bulerjev se izogibaj

Ja eni prekratke, eni predolge. Jaz obratno, rabim vse mal podaljšane, ker sem sicer kot bi v vodi stala, ko se mera jemlje.
Pri kratkih nogah ti ne priporočam, da bi upoštevala modno smernico zadnjh par let, ki narekuje pri hlačah in krilih nizke pasove. So sicer lepi… ampak kratke noge še optično skrajšajo, zgornji del podaljšajo. Hlače naj imajo normalen, če ne že malce visok pas, obuj višje petke in hlačnice morajo biti dovolj dolge, niti cm prekratke. Tudi za svečane prilike se da goljufati. Recimo lahko imaš obleko, nekje do kolen (predstavljaj si stil npr. Pletenine Draž)krojena na A , Takoj pod prsmi pa izredno širok pas-prepasano torej, pas pa se konča že nad realnim pasom. Z zelo visokimi petami ali pa tudi ne tako zelo visokimi je to izredno pametno oblačilo za kratke noge, ki pomanjkljivost neverjetno prikrije. Ob izbiri kakega pametnega materiala, lahko vse skupaj izpade zelo odštekano, moderno in tudi elegantno.
Če bi imela recimo dolgo, ozko krilo, mora imeti izredno visok pas…
vse sorte obstaja, tako da ni panike .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close