kratek opis
zanimive teze… vredne razmisleka 🙂
aplaudiram ![/quote]
Saj je to sarkazem, mar ne? :)[/quote]
Po čem meniš oz. misliš da bi bil tole sarkazem?
Saj je to sarkazem, mar ne? :)[/quote]
Po čem meniš oz. misliš da bi bil tole sarkazem?[/quote]
Kot moški, ki je v življenju spoznal samo dve ženski, ki sta vedeli o računalništvu več kot on, in jaz definitivno nisem ena od njih, bi lahko vedel, da ti to piše »tolaži se s tem«. Ženska brez možganov, ki ji moški kot si ti, ne more aplaudirat. Niti pomotoma.
Sadni je enih 5 let pred modo, on je že vse to dal skozi, neuspešno. :))[/quote]
Pazi, Marko, da ne boš tudi ti spet pristal na trgu.
Pa po vseh tistih piškotih, bo naslednjič težje.[/quote]
Pazim jaz pazim. Zato pa vedno vse pojem. :))
Tip je pač po večletnem prečesavanju internetnih portalov končno našel eno, ki se je pripravljena ukvarjati z njim. Neke izbire tako ni imel, ali nič, ali pa Petra. Ne vem, če je to ravno nek zavidanja vreden uspeh.[/quote]
Pa vseeno je zavidanja kar precej. :)) Le kdo se skriva za tem. :))
Kot moški, ki je v življenju spoznal samo dve ženski, ki sta vedeli o računalništvu več kot on, in jaz definitivno nisem ena od njih, bi lahko vedel, da ti to piše »tolaži se s tem«. Ženska brez možganov, ki ji moški kot si ti, ne more aplaudirat. Niti pomotoma.[/quote]
hehehehe..kera debata 😛
Kot moški, ki je v življenju spoznal samo dve ženski, ki sta vedeli o računalništvu več kot on, in jaz definitivno nisem ena od njih, bi lahko vedel, da ti to piše »tolaži se s tem«. Ženska brez možganov, ki ji moški kot si ti, ne more aplaudirat. Niti pomotoma.[/quote]
Kaj me briga kdo piše… če je napisano vredu, pomeni da je vredno pohvale, pa če bi to napisal Hitler sam 😉
In tiste teze so bile zanimive, in morda kar delno res…
Torej nič ni bilo pomotoma niti sarkastično
Kaj me briga kdo piše… če je napisano vredu, pomeni da je vredno pohvale, pa če bi to napisal Hitler sam 😉
Torej nič ni bilo pomotoma niti sarkastično[/quote]
A si se prepoznal v tistih tezah? 🙂
Torej nič ni bilo pomotoma niti sarkastično[/quote]
A si se prepoznal v tistih tezah? :)[/quote]
Niti ne…
čeprav teza 2 je bol tak tak… noben moški nebi izdal identitet vseh žensk s katerimi je hodil na drinke fukfehtar gor ali dol…. no razen če ni bil še z nobeno 😀
Forum je zaprt za komentiranje.