Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kraš

Kraš

Odgovor na objavo uporabnika
eka., 18.08.2021 ob 11:41

Anonimno 3252, 17.08.2021 ob 11:11

eka., 17.08.2021 ob 11:05

toblerone, nestle, milka. Vse to je bilo.

Ne. Ni res. Ne lazi. Ce smo karkoli dobrega hoteli,smo MORALI v Italijo ali v Avstrijo!! Celo po metle!! Nini METEL ni bilo!!!!

ne ti meni, ne laži! Lažeš ti. Milko in Toblerone je v sedemdesetih proizvajal Kraš po licenci. Včasih je potrebno poznati stvari, predno jih komentiraš in si kar nekaj izmišljuješ.

Vtipkaj v iskalnik; POHOD METEL

kokoši, 18.08.2021 ob 11:45

Vtipkaj v iskalnik; POHOD METEL

Nevem kaj je “pohod metel” ker to zgoraj ni moje sporočilo. 🙂

kokoši, 18.08.2021 ob 11:53

Nevem kaj je “pohod metel” ker to zgoraj ni moje sporočilo. 🙂

Pohod metel je bilo  ko so Jugoslovani masovno hodili v Italijo kupovat metle,ker niti teh v Jugi ni bilo. Vtipkaj v iskalnik; pohod metel

jaz še vedno obožujem Kraš…sem ravno zdajle prišla iz trgovine na Slovenski ulici v Ljubljani.,

Vedno kupim celo škatlo čokoladnih tortic….najboljša napolitanka ever…

pa obvezno žele bonbone na vago, pa lešnike oblite s čokolado, pa domačica navadna in krekerje Vic…

Tako da v Krašu vsak mesec pustim kar nekaj denarja in mi ni žal.

Anonimno 7004, 18.08.2021 ob 12:01

jaz še vedno obožujem Kraš…sem ravno zdajle prišla iz trgovine na Slovenski ulici v Ljubljani.,

Vedno kupim celo škatlo čokoladnih tortic….najboljša napolitanka ever…

pa obvezno žele bonbone na vago, pa lešnike oblite s čokolado, pa domačica navadna in krekerje Vic…

Tako da v Krašu vsak mesec pustim kar nekaj denarja in mi ni žal.

Kraš je najboljši proizvajalec slaščic daleč naokrog, moji favoriti so frondi keks original kraš z lešnikovo kremo, domačica temna čokolada, in čokoladni draže riž, lešnik, mandelj

FUJ! Kras-a ne bi dal niti brezdomcem!

Anonimno 10843, 18.08.2021 ob 12:43

FUJ! Kras-a ne bi dal niti brezdomcem!

Požri se provokator, osamljen si. Jugoslavija zmaga nad Cadburyem,Lindtom in Guzlianom!!!

Objava čaka odobritev

kokoši, 18.08.2021 ob 12:53

Požri se provokator, osamljen si. Jugoslavija zmaga nad Cadburyem,Lindtom in Guzlianom!!!

Kraš je izumil čokolado! V njihovi čokoladi ni palmovega olja. Michelinove zvezdice so zmanjkale po celem svetu, ko so enkrat šli v Kraš.

Nikamor drugam nikoli nič drugega probat nikjer!

več odpadkov, 17.08.2021 ob 10:33

Šnelca_783, 17.08.2021 ob 10:13

Meni je bila tale v otrostvu okusna, pa se posebej mini pakirana.( je trajala dlje). Bolj higiensko ce ti kdo ponudi na mizo.

1629187799416

Hočeš povedat še več brezvezni odpadkov, ker je vsaka kocka čokolade posebej zavita.

JA, ampak ni bila plastika – alu folija pa papir -ne pa plastika, kot danes !

Še Milka je imal še do v 90ih prejšnjega stoletja: alu folija pa ovojni papir. Pa je bilo potem predrago, so jo v plastiko ruknili.

Plavi, 18.08.2021 ob 12:42

Kraš je najboljši proizvajalec slaščic daleč naokrog, moji favoriti so frondi keks original kraš z lešnikovo kremo, domačica temna čokolada, in čokoladni draže riž, lešnik, mandelj

Podpisem.

Le da pred Frondi palckami imam rada oblite napolitanke

1629310540792

Prvic in zadnjic sem se jih najedla v osnovni soli, da sem imela hude napade zolcnika( vem za nazaj, takrat nisem vedela kaj tisti hudi krci pomenijo)

Aja pa bajadera. Ufff. ?

Mama je toliko bajader in unih ledenih cokolatinov prinesla domov, ko so ji pacienti dali. Seveda, sem skoraj vse zmazala. Tudi ce je skrila sem takoj nasla, dober nos za cokolado.?

Pa omenil bi še dve zadevi, ki jih sicer ne proizvaja kraš, ampak so ravno take vrhunske. V mislih imam linolada namaz in sladoled.

Sodobne potrošniške smeti pol letu 2005 al kasneje…pač branžo čokolino so mogl nekak raztegnit zgleda

Eurocrem, Takovo Cpbnja, to je bla licenca že nekoč (swissliona iz švice al neki tadzga), pol je bil en men dober v mini kopalni kadi, prozorni, zlat pokrov za odpret, iz Bosne…

Ja kinderlado v šipci z rdečim pokrovom se je pa iz Austrije vozilo.

Plavi, 19.08.2021 ob 08:31

Pa omenil bi še dve zadevi, ki jih sicer ne proizvaja kraš, ampak so ravno take vrhunske. V mislih imam linolada namaz in sladoled.

Kateri linolada gold, milk, kater namaz je dobr?

kokoši, 17.08.2021 ob 10:07

Res a Gorenjka je itak veliko slabsa in ni niti vredna omembe!

Gorenjka je najboljša čokolada!

Šnelca_783, 18.08.2021 ob 20:26

Aja pa bajadera. Ufff. ?

Mama je toliko bajader in unih ledenih cokolatinov prinesla domov, ko so ji pacienti dali. Seveda, sem skoraj vse zmazala. Tudi ce je skrila sem takoj nasla, dober nos za cokolado.?

Bajadera ima zoprn okus, tiste ledene kocke Fontana so pa edinstvene.

Kako to, 19.08.2021 ob 17:24

Kateri linolada gold, milk, kater namaz je dobr?

Gold je poglavje zase, vendar niso slabi niti ostali.

Mislum, da so tebe filali z Zvecevo “čokolado” pa šečernim tablicama ne pa s Kraševo.

Se je pa žal bajadera zelo pokvarila ze 20 let nazaj sam cuker in nobenega okusa po mandljih…takrat v yugi pa je bilo res cutiti mandlje in cokolado ne pa sam cuker

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close