Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kraš

Kraš

V Jugoslaviji smo imeli samo 1 čokolado (bila je na razpolago parkrat na mesec) in še ta je bila ogabna Kraš!
Še sedaj se mi obrača želodec ko pomislim kaj smo jedli v Jugoslaviji!
Na zahodu so imeli Cadbury,Lindt,Guzlian,itd,itd in vse najboljše možne čokolade,mi pa ogabni Kraš!!!!!

Pozabljaš na Gorenjko.

Sicer je itak bolje, da sladkarij ne ješ.

Bolj je problem, da je bila v jugi zanič tehnična roba, da so močno onsneževali okolje…

Res a Gorenjka je itak veliko slabsa in ni niti vredna omembe!

Bila sem notri v Krasu in Gorenjki, s prijateljico ki je studirala zivilsko tehn.

Ti povem da me je Gorenjka razocarala, tam mi je bilo gnusno. Posiljevali s pokusanjem na vseh obratih. Edino na koncu ko so postregli z sacher rolado je pa bila 1a.

Kraš…uff..tam je pa disalo, od obrata do obrata. Ponujali so napolitanke oblite s cokolado te ki gredo v prodajo, na trg in tiste ki jih zase naredijo. Prav tako cokolado. Super, kvalitetno. Razlika kot med( znotraj njih boljse od Lind) in voda( trg).

Po Gorenjkovih je meni bilo slabo, po Krasovih pa ne.

Od takrat se mi je Gorenjka uprla se bolj. Cokolade ne taknem. Morda kdaj kako mini vaniljevo rolado tisto posuto z lesniki.

A to si pozabil?

Pa eurocrem tablica.

Bajadera ga od nekdaj zmaga, životinjsko carstvo tud, ne vem kaj te kle moti.

Braco i seka

Pa tud ena čokolada iz mlekarne planika, ki je  bla podobna k kinder,  ne vem imena, bla je ploščata med rjavima deloma vmes vanilija…mislim, da so jo  po 30 letih tržli pod Lumpi znamko v Mercatorju, ful mi je bla slična.

Odgovor na objavo uporabnika
kokoši, 17.08.2021 ob 10:00

V Jugoslaviji smo imeli samo 1 čokolado (bila je na razpolago parkrat na mesec) in še ta je bila ogabna Kraš!
Še sedaj se mi obrača želodec ko pomislim kaj smo jedli v Jugoslaviji!
Na zahodu so imeli Cadbury,Lindt,Guzlian,itd,itd in vse najboljše možne čokolade,mi pa ogabni Kraš!!!!!

V glavnem  smo jedli dobro hrano, ki sta jo skuhali moja mama ali babica.

Prav nič nam ni manjkalo.

Tega nisem js napisu, ker js obožujem Jugoslavijo in njene izdelke!!!

Meni je bila tale v otrostvu okusna, pa se posebej mini pakirana.( je trajala dlje). Bolj higiensko ce ti kdo ponudi na mizo.

1629187799416

Šnelca_783, 17.08.2021 ob 10:13

Meni je bila tale v otrostvu okusna, pa se posebej mini pakirana.( je trajala dlje). Bolj higiensko ce ti kdo ponudi na mizo.

1629187799416

Hočeš povedat še več brezvezni odpadkov, ker je vsaka kocka čokolade posebej zavita.

Jaz se spimnim še Toblerone, ker so mi koščki oreščkov ostajali med zobmi. Okus je bil pa božanski.

Pa riževa čokolada je bila tudi odlična. Rdeč ovitek je imela,  narisan je bil riž in  dve kitajski palčki.

toblerone703, 17.08.2021 ob 10:43

Jaz se spimnim še Toblerone, ker so mi koščki oreščkov ostajali med zobmi. Okus je bil pa božanski.

Pa riževa čokolada je bila tudi odlična. Rdeč ovitek je imela,  narisan je bil riž in  dve kitajski palčki.

Seveda.

Mikado je najboljša čokolada z rižem.

V Krašu so jo naredili PRVI NA SVETU.

Avtor, ti MALO VEŠ o hrani in izdelkih KRAŠ v JUGI!

Šnelca_783, 17.08.2021 ob 10:08

Bila sem notri v Krasu in Gorenjki, s prijateljico ki je studirala zivilsko tehn.

Ti povem da me je Gorenjka razocarala, tam mi je bilo gnusno. Posiljevali s pokusanjem na vseh obratih. Edino na koncu ko so postregli z sacher rolado je pa bila 1a.

Kraš…uff..tam je pa disalo, od obrata do obrata. Ponujali so napolitanke oblite s cokolado te ki gredo v prodajo, na trg in tiste ki jih zase naredijo. Prav tako cokolado. Super, kvalitetno. Razlika kot med( znotraj njih boljse od Lind) in voda( trg).

Po Gorenjkovih je meni bilo slabo, po Krasovih pa ne.

Od takrat se mi je Gorenjka uprla se bolj. Cokolade ne taknem. Morda kdaj kako mini vaniljevo rolado tisto posuto z lesniki.

O my god!

Da je Gorenjka gnusna in kako so te posiljevali s čokolado!

Ubogo detece!

toblerone, nestle, milka. Vse to je bilo.

eka., 17.08.2021 ob 11:05

toblerone, nestle, milka. Vse to je bilo.

Ne. Ni res. Ne lazi. Ce smo karkoli dobrega hoteli,smo MORALI v Italijo ali v Avstrijo!! Celo po metle!! Nini METEL ni bilo!!!!

Motokultivator je pa bil?  Pa pomivalni stroj že leta 75? Ne ga srt… Ja ni blo v8 chevrolet impale, to pa verjamem.

Meni se pa zdi Kraš močno precenjen. Gorenjka… mogoče za odtenek boljša.

Jaz sem bila v Krašu pred veliko leti. Tako, kot zgoraj opisuje, super okusi, vse super. Imam prav prijeten spomin na tisti obisk. Gorenjko smo jedli kot otroci. Bila je o.k. Kraš je bil boljši.

Anonimno 3252, 17.08.2021 ob 11:11

Ne. Ni res. Ne lazi. Ce smo karkoli dobrega hoteli,smo MORALI v Italijo ali v Avstrijo!! Celo po metle!! Nini METEL ni bilo!!!!

Ne vem, kje ste živeli in kdaj je to bilo, da ni bilo metel, jaz sem odraščala v 60.  letih in metel res nikoli nismo nosili iz tujine.

Od čokolad pa poznam še marsikaj drugega kot Kraš, Gorenjko, Lindt in Milko. Milke v glavnem ne maram, od Gorenjke se najde tu in tam kakšna dobra, Kraševe čokolade so mi nekatere super, da o griotih sploh ne govorim.  Pokusite kdaj Zotter čokolade na primer, Švicarji jih imajo poleg Lindta še celo vrsto, pa Belgijci …

Tukaj imas!

Pohod metel; https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=pohod+metel

svašta, 17.08.2021 ob 15:19

Ne vem, kje ste živeli in kdaj je to bilo, da ni bilo metel, jaz sem odraščala v 60.  letih in metel res nikoli nismo nosili iz tujine.

Od čokolad pa poznam še marsikaj drugega kot Kraš, Gorenjko, Lindt in Milko. Milke v glavnem ne maram, od Gorenjke se najde tu in tam kakšna dobra, Kraševe čokolade so mi nekatere super, da o griotih sploh ne govorim.  Pokusite kdaj Zotter čokolade na primer, Švicarji jih imajo poleg Lindta še celo vrsto, pa Belgijci …

Poskusite kdaj nizozemske čokolade, ali pa angleške, najboljše pa so japonske.Tudi bonboni.Japonci so res zakon.

Je pa treba na avion in v Tokio.

Če pa poznaš kakšnega pilota, pa njega prosiš.

Simpl is the best!

SEVEDA TE TEME NISEM ODPREL JAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DA POJASNIM TISTIM, KI NE BERETE FORUMA REDNO, ALI PA STE PRENEUMNI DA BI DOJELI, KOPIRAM SVOJE SPOROČILO IZ RAVNOKAR ODPRTE TEME TEGA PSIHOPATA, saj velja tudi za to temo:

No to je zdaj odprla oseba, ki zadnje dni odpira bolane seksualne teme.

Za tiste, ki ne berete foruma ali pa ste bolj neumni in nič ne razumete. to je tema motenega bolnika(ali bolnice/ piše pod obema spoloma), ki me že mesece nadleguje in za katerega sem glavna preokupacija v njegovem živlenju s katero je obseden.

Namreč ne prenese tega, kako sem branil Jugoslavijo in zdaj odpira take teme. Ta je o železniški in zraven boste našli še eno: “KRAŠ” o kraševih izdelkih ker sem jih hvalil.

Ali včasih kako seksualno odpre tudi o meni, kot je tema POGOLTNETE, da menda jaz pogoltnem spermo svojega partnerja(ki ga nimam).

Avtor je seveda s to objavo dokončno dokazal kakšen debil je, da nititi ne loči različnih arhitekturnih stilov, ker glavna želežniška je zgrajena v AVSTROGRSKI, ki jo tisti, ki so antijugoslovani zelo hvalijo.

In dokazal je tudi, da je premlad da bi doživel Jugoslavijo in so ga kvečjemu neke staruharske lažnive svinje nalagale kako težko nam je bilo v Jugoslaviji, medtem ko je bilo vse obratno od tega kar so mu povedali.

Kot debil dokazuje koliko pojma ima o Jugoslaviji s tem ko ne ve niti tega, da KRAŠ ni čokolada ampak firma, ki je do danes izumila že 150+ izdelkov(eni so se obdržali, drugi ne). In kot so mu povedali druga, da ne le da nismo imeli samo ene čokolade, ampak smo imeli celo druge firme, ki so proizvajale čokolado.

Seveda ostarele lažnive staruhrske antijugoslovanske debilčine, ki so blizu avtorju, so mladega tepca vrjetno nalagale, da nismo imeli čokolade in smo mogli ponjo v Trst. (tja se je hodilo npr.po Nutelo in ne zato ker tu nebi bilo čokolade ampak zato ker je bila priljubljena firma, ki je tu ni bilo.) Debil avtor bo zdaj mislil, da se je po Nutelo hodilo zato ker pri nas nismo imeli podobnega čokoladnega namaza in ker še ni slišal za Viki kremo.

Mi smo hodili v Avstrijo in Italijo, ni esar nam ni manjkalo, se najmanj pa cokolade.

ne ti meni, ne laži! Lažeš ti. Milko in Toblerone je v sedemdesetih proizvajal Kraš po licenci. Včasih je potrebno poznati stvari, predno jih komentiraš in si kar nekaj izmišljuješ.

Objava čaka odobritev

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close