Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika krapči-krofi

krapči-krofi

Hy,prihaja čas,ko bo pohrustanih ogromno krofov-krapčev,po naše.
Nekaj še nas verjetno je,ki jih pečemo sami,zato ne bi bilo slabo,
če natrosimo nekaj receptov iz naše male a lepe Sovenije in opogumimo še koga.
VESELO NA DELO OGI

Sem že kar nekaj receptov sprobala, a so mi najbolje ratali krofi iz HIT-MiXa, naredim vse natanko po receptu na vrečki, enostavno, hitro in odlično!
Priporočam tudi začetnicam.

Miranda

http://www.mojirecepti.com/recept/pustni-krofi.html

Mene pa zanima, če ima kdo izkušnje s peko krofov v pečici. Sem že slišala zanje, delala in jedla pa nikoli (ali pa ne vem, da sem jih jedla). Menda so manj mastni, vendar tudi okusni. Ene sem našla na ameriški spletni strani, vendar se jih na koncu pomaka v stopljeno maslo in nato v cimetov sladkor. To ni to.

Lp, ela S

ps: po mojem občutku bom v trgovini kupila krofe. Tistih 5 ne grem pečt 🙂

ElaS tudi sama si že nekaj dni zastavljam isto vprašanje. Mogoče bom pa kar poskusila in jih dala v pečico. Saj poskusiti ni greh.

zakaj se mučite 😉 greš v trgovino, kupiš, poješ 🙂
pa še okusnejši so kot doma narjeni!

Pred casom je ursa napisala recept za semle – svedske pustne krofe, ki se pecejo v pecici. Niso slabi, malo za spremembo.

Jaz sem jih tokrat delala prvic, po receptu na zgornjem linku. Super, samo brez rinkice so bili. Recept zagotavlja uspeh, ga res priporocam.
Tincacinca to pa zate. Saj kdor sam dela krofe se ne muci, mu je to verjetno v veselje pocet. O tem da so kupljeni boljsi bi pa debatirali. Mojih ne stej med slabse kot kupljeni, bili so definitivno okusnjejsi!

okusnejsi! zatipkala sem se.

Se strinjam, domači krofi so tisočkrat boljši od kupljenih, zato jih bom spet pekla.
Miranda

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close