Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kranjska Gora-reševalci

Kranjska Gora-reševalci

Avtorica, ne bluzi mi o Hrvaški. Iz Paklenice smo se preko treh reševalnih postaj in kao dežurnih moral peljat skor 50 km v Zadar v bolnico, da je kaj bilo. Tko da ne mi tralala o tem, kako imajo zrihtan.

Je pa žalost tole pri nas. Tudi v Bohinju je podobna situacija, kot Kr.Gora, pa je tukaj Vogel, pa Soriška, tekaške proge, stotine turnih smučarjev… da o poletni sezoni ne govorim. Zdravnikov manjka, rešilca itak ni oz. je najbližji na Bledu. Peljejo te pa tko al tko na Jesenice.

Pri infarktu je potrebno takoj začeti z  ročno masažo  srca in  poklicati rešilca in ne čakat , da bo nekdo prinesel defibilator.

Pri infarktu je potrebno takoj začeti z  ročno masažo  srca in  poklicati rešilca in ne čakat , da bo nekdo prinesel defibilator.

To je resnica. Če pa hočete rešitev na sistemski ravni, na Plebiscitu obkrožite ZA Avstrijo. V takih primerih prileti “Die Bergretter” v minuti.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimus996, 09.02.2022 ob 09:49

SMernice TPO ja so se spremenile pa da te vidim. Sploh če imaš izpit že dolgo časa. Verjetno še v življenju nisi oživljaj v resnici. Jaz sem že nekajkrat.

Ne pametuj mi.

Odgovor na objavo uporabnika
eni ste žleht in brez morale, 09.02.2022 ob 12:55

Ne pametuj mi.

Ne rabim. Itak si debil na kubik za take se pa res ne splača matrat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close