Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kranj in šmarjetna gora

kranj in šmarjetna gora

lordwales se je vrnil iz dopusta , ko pride k sebi in opravi službo se bom lotil pisanja reportaže kranja / staro mestno jedro / in šmarjetne gore.ena urednica mi je psotavila nemogoče pogoje , zato bom ponudil drugi , ki mi je že objavila.
veste kaj me je najbolj presenetilo ?
katakombe pod kranjem.Kranjčani veste kaj o teh katakombah? stari kranj je zelo prijazen , je tudi rastava o srednjeveški ženski toaleti? verjetno v mestni hiši?
dostop do kanjona kokre iz poštne ulice , do kanjona save nekoliko dlje , vsekakor odkrijte stari kranj in šmarjetno goro / od kjer se vidi tretina slovenije /
priporoča lordwales

http://www.lodrwales.com

vrnil iz dopusta , z čez 200 digitalnimi slikami , užival, zapravil 19 jurjev ,
odfgovoril na maile in bil presenečen ker računalnik še vedno dela / najbolj pa nad nizkim telefonskim računom /

pa še to :

kranj je eno redkih slovenskih mest ki ga niso osvojile trume tujih turistov , zanimiv je bil pogovor z kranjčanom , študentom , ki še ni videl tujcev v starem mestu.

veliko vtisov je , vendar bodo počakali na nov dan , nov čaj in nove cene , kot bi rekel legendarni franci iz špiščke

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close