Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Krakow novo leto

Krakow novo leto

Pozdravljeni

Odlocil sem se da novo leto prezivim v Krakowu, zanimajo me tko splošne informacije … kaksne so cene, kje bit za novoletni vecer, kaj se splaca ogledat, ce kaj kradejo 😉 … itd

hvala za informacije

Lep pozdrav

Tomaz

Pozdrav soimenjak !

Pred leti 3 , enkrat z bivšim slovenija turistom in 2 z planinskim društvom jankovec iz osijeka.
iz tistih časov je tudi prva urška. ko sem prišel do tretje , sem ugotovil da se z urškami ni več dobro zapletat. lepi smomini , a kaj ko so ostali samo spomini in na podstrešju diasi , volje pa nobene da bi vsaj kakšnega presnel digitalno.

če kaj kradejo ?

predvsem ukradejo

mene poljska še enkaj let ne bo videla, a želja videti svet je velika , zakaj pa ne

last minute za krakov lahko vplačaš v vsaki turistični agenciji

krakow je fajn za novo leto, jaz bom letos tudi dol praznoval! Cene so še vedno malenkost nižje kot pri nas, čeprav nas že lovijo, pivo še vedno dobiš za ene 250 sit, v centru malo dražje… kebabi so poceni, restavracije v centru so se podražile.
Praznovanje poteka na glavnem trgu, kjer pa je ponavadi nabito polno folka, mečejo petarde, rakete, tko da mene to ne mika najbolj… probi si najti silvestrovanje v kaki pivnici…

poglej si pa vse; grad s katedralo, židovsko četrt, stari del mesta, rudnik soli, Auschwitz..

Krakow jw the best, res ful dobrih klubov!!!! Vecina jih je okoli glavnega trga, ni tezko za najdit!

tasa

Pozdrav

Hvala vsem za odgovore.

Pa srecno in zdravo ta te novo 😉

Tomaz

Hojla,

jaz imam na Krakow same lepe spomine in mi je eno najlepših mest. Ko sem bil jaz, to je tri leta nazaj v mesecu septembru so bile cene zelo ugodne in kar za polovico ceneje kot v Ljubljani, pa tudi zelo prijazni ljudje.

če si se odločil za Krakow, ti želim vse naj naj

Peter

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close