Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kraji, ki jih je treba videti :)

Kraji, ki jih je treba videti :)

WYWH mi je dal idejo …

napišite kraje v svoji okolici, za katere menite, da si jih je vredno ogledati … po možnoti takšne, ki niso toliko znani in so primerni za kakšen enodnevni izlet 🙂

Jaz zaenkrat predlagam NOVI LURD

Marsikdo se odžeja ob studencu, ki izvira pri votlini in spominja na čudežni studenček iz Lurda. Vsak obisk v Novem Lurdu pa je svojevrstno “odžejanje” v harmoniji narave in tišine.

Meni je prekrasno … “gluha” tišina, sliši se samo petje ptic … nikoli, nobene gužve, napijem se čiste, hladne vode …. pa tam so dobre energijske točke, ki ugodno vplivajo na počutje …. skratka …. priporočam 🙂

Predlagam Iški vintgar ampak ne do parkplaca in še 20 metrov do gostilne na pir, ampak vsa j 3 , 4 ali 5 km hoje po strugi tja pod Rakitno in proti Blokam … ko bo daljše vroče obdobje nimaš boljšega, potem pa, sredi dneva in ob vračanju pozno popoldne preplavajte čim več tolmunov … ne bo vam žal .

Pariz

http://www.paradiso.si/galerija-bazeni.html

Bila danes … prečudovito; cene zelo ugodne 🙂

priporočam zelo 🙂

Greva skupaj, če častiš mlajšemu moškemu za posebne ugodnosti? :))) haha

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Opaaa Bibitka, super tema. Bom za1x samo brala 🙂 Če se česa spomnim, napišem.

[sub]Pariz je pa daleč od neturističnega mirnega kraja.[/sub]

Greva skupaj, če častiš mlajšemu moškemu za posebne ugodnosti? :))) haha[/quote]

Najprej naštej ugodnosti, ki jih nudiš, da se bom laže odločila :))))

Hvala … kar napiši kaj 🙂

Po moje je Portugalec … Francoz 🙂

Te bom prijela za besedo in si šla zadevo pogledat. :))

Te bom prijela za besedo in si šla zadevo pogledat. :))[/quote]

Super … upam, da bo tudi tebi všeč in da boš zadovoljna … pa poročaj, ko prideš nazaj 🙂

za ponavljati

http://www.edintattoo.co.uk/

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close