Kradivavški in janezi lahko kmalu dobijo s kolom po glavi
dnevi so jim šteti. bliža se čas , ko bodo morali zapustiti oblast, čas se hitro bliža, kot bi mignil bo april. takrat bodo obrnili ploščo, če jim bo še kdo nasedel. jaz nikoli več, no saj jih tudi volil nisem nikoli. sprašujem pa se, če se ti ljudje zavedajo, da so si nakopali strašanskem pogrom sovražnost ljudi in ko ne bodo več v zaščiti pod policijo in varnostniki in ko bodo postali navadni državljani. kaj se bo zgodilo ko se bo tisoče ljudi jim hotelo lahko maščevati. ljudje ne bodo pozabili tiranije in siljenja na cepljenje brez skrbi, pa teh pc pogojev za službo. kaj lahko še izgubi človek, ko ga spraviš ob kruh. najbolj se boj človeka, ko nima več kaj izgubiti. ali bo takrat ko gospoda ne bo več zaščitena, vzel kol in ga počakal v temi zimske noči za vogalom. da ne bo kake pomote, jaz nikogar v to ne pozivam ali napeljujem ali kaj drugega. samo sprašujem se, kaj bo, če bo to. bo janez klical na pomoč, češ da je žrtev kot je to v njegovi navadi. bo kradivavšek še tako pogumen. verjemite mi, večina njih so strahopetci in skrivači, sedaj ko imajo oblast iz varnega zavetja je lahko govoriti, ko bo tega konec se bodo podelali v hlače.skoraj vsi od njih.
Koji li to piše, da je meni znati
Jer janša ima oblast, on. se mnogo pati
Dere se i vriši, malo čupa si i kosu
Sve bi ona dala, da janša dobije po nosu
Ajde repla ajde, kramp u ruke zgrabi
Pokaži ti vec jednom, toj čeptarskoj barabi!
Kad mati mi ga vidi, ona baš se smori
Ne smemo dopustit, da čeptar nas zatvori
Ajde pioniri, treba srp in kladuo branti
Treba se upreti, z ob’lasti jih odstranti
Nemoj ti njih stedjet, sve jim repla reci
To niste dužni banci, nego svojoj deci
Ovaj janša misli, da smo mu igrača
Zbog toga maršal naš, u grobu se prevrača
Plavi, 10.09.2021 ob 22:00
Vse, kar si navedel je res, vendar se bojim, pravzaprav sem prepričan, da alternativa ni nič boljšega Kdorkoli pride na oblast, bo hlapec eu, Amerike nato pakta. Malo bo spremenjena retorika, vse skupaj bo malo lepše zapakirano, to je pa tudi vse.Nobenih sprememb ne bo!
Plavi, se strinjam. Tudi jaz (na žalost) ne verjamem, da bo kakšna sprememba, tudi, če pride do druge vlade.
Isti drek bo. In čisto možno, da bo še hujši drek. Hlapci EU-ju so pa itak vsi naši politiki. EU pa je cucek Ameriki…
pacient in tist na pol mižeči merjasec se itak že zdej ne upata pokazat med ljudmi… Barbika se tu pa tam pokaže na organiziranih prireditvah… Med ljudmi na ulicah pa ni šans, noben od njih.. vsi politiki pred to greznico od vlade so šli med ljudi… Kučana sem redno videval na tržnici, 1x sem sedel v piceriji… v Trnovem za sosednjo mizi.. V kratohvilu sva se na plesišču zaletela en v drugega, pa se je on meni opravičil, šele takrat sem videl da je tud on na plesišču…. Ta šoder od ljudi, ki nam zdej vlada pa hodi samo po svojih koridorjih..
Kar se tega tiče, da je to še slabše kar je v opozicije… ok. levica je res isto upaljena kot s(d)s stranka, med drugimi se bi pa našli primerni ljudje za vodilne ljudi na politični sceni, ker slabše ne more bit… NOBEN IZ OPOZICIJE NE ŽALI LJUDI, tako kot to dela PACIENT, edin ajde predsednik vlade bi moral bit novo lice, pač res izobražen človek. Zadolževat v tujini se pa zna vsak, ki ima osnovno izobrazbo za sabo v življenju. Đek je pa vsak za te pajace na vladi, ki tekoče govori angleški in nemški jezik.
Če si vodilni politik v državi, se moreš spoštljivo obnašat do vseh državljanov in ne samo do svojih vernikov.
Forum je zaprt za komentiranje.