Kr eni problemi ………….
Zdravo družba!
Znašla sem se v eni taki situaciji, iz katere se ne znam ravno dobro izmotat. V veliki želji, da že končno grem naprej in enkrat pozabim na enega tipa (v katerega sem se totalka zacopala, ampak je že par let v zvezi – in itak nimam šans pri njem, čeprav sva se neko obdobje ful družila; pa ne vem, če se ni samo mal zezal z mano in se mu je fino zdelo, da se še kakšna meče za njim), sem se začela družiti z enim fantom, ki sem ga spoznala na nekih duhovnih vajah. Moram rečt, da je super dečko, sva šla tudi že večkrat na kavo, si pošljeva smse večkrat na teden…… ovira je pa v meni, ker še kar naprej mislim na unega tipa (butasto vem!), pa tudi do tega nisem čist ravnodušna. Je zabaven, ne zmanjka nama teme za pogovor, tudi vizualno je kar precej moj tip moškega. Vendar je nekako »predviden«, da ostane doma, imajo kmetijo doma in to me moti. Jaz tudi ne nameravam it od doma, ravno sem si zrihtala cel štuk zase in niti nisem človek, da bi uživala na kmetiji, na njivi in vse kar paše zraven. Pa nimam prav nič proti temu, samo tolk se poznam, da jaz sebe tam ne vidim. Rajši ustvarjam kaj v kuhinji, športam, berem.
Vem pa tudi, da mal prehitevam dogodke, ker s tem fantom itak nisva par, vendar bi pa lahko mogoče postala. Znanec, ki naju oba pozna mi je tudi rekel, da naj se malo »ustavim«, ker mu je on enkrat govoril, da bi na nek način rad bivšo punco nazaj oz. se v nasprotnem primeru poročil z drugo (stara sem 32, on pa 30,5). In me to mal bremza, če se tudi on ne druži z mano zato, da pozabi bivšo? Ne vem, če se iz nekega razočaranja iz obeh strani lahko kaj dobrega razvije…ali pač? Vendar midva o tem še nisva govorila, sploh ne vem, kako naj načnem to temo, ga to mal povprašam (po ovinkih al kar direkt?).
Če imate kakšen fajn predlog, kar na dan z besedo 🙂 Konec koncev pa bom itak to morala sama predelat; sem si sama pač skuhala. Trenutno nisem prav nič zadovoljna s sabo……….
Hvala že vnaprej, da ste prebrali tole. Mogoče je mal zmedeno. LP vsem!
Mislim…. kaj si ti vse to naštrikala v svoji glavi? :)))
Če on ne misli it od doma in ti tudi ne, nimata osnovnih pogojev, da bi bila kdaj skupaj, družina….. torej ne kuri tam, kjer bodo same težave.
😉
Forum je zaprt za komentiranje.