Najdi forum

Kozmetika

Pozdravljeni!

Prosim, če mi lahko svetujete glede izbire kozmetike, predvsem puder, blasher, glos, ličila za oči… predvsem če mi lahko poveste katere kupiti in pa kakšne so kaj cene, da me potem v drogeriji ne bo kap zadela 🙂
Opazila sem, da zelo priporočate izdelke od MF. Kakšne so pa kaj cene v primerjavi z drugimi izdelki?
Ker bi potrebovala kar celotno novo kozmetiko, bi vas prosila, če mi lahko priporočate kozmetiko sprejemljive cene.

Hvala za vso vašo pomoč!

LP, Sara

Pozdravljena,

Kakšen puder uporabit je odvisno predvsem od tipa kože, tudi blasher in senčila za očke morajo biti barvno usklajeni, vse je odvisno od barv ki jih nosite in so vam všeč.
Res veliko priporočam kozmetiko MF. Lahko rečem, da imam veliko izkušenj z njo in potem lahko zagotovo zatrdim kako deluje. Tudi cenovno je zelo dostopna širši množici. Za srednji cenovni razred dobimo kvalitetne izdelke.
Če pa se mudite te dni kaj v Mariboru, sem v centru mesta v trgovini Limoni ta teden v torek in sredo, pa se lahko oglasite in bova izbrali odtenke.

LP J

Super, pridem v torek dopoldan. Če imate čas, bi mi lahko še na hitro vsaj približno malo cene povedali?
Do takrat pa lep popzdrav!

Ali si bila??

LP J

Sem bila, za kratek čas, saj so v tistem trenutku bile vse trgovke zasedene. Sem pa potem šla v DM in tam srečala kolegico, ki mi je pri vsem pomagala. Na koncu sem potem izbrala puder MF hyper smooth, Powder rouge brush blush od Jade, lipglos in senčila za oči v roza odtenkih od s-he. Zaenkrat sem zadovoljna, kaj pa vi pravite na to izbiro? Tam pa sem pustila okrog 6500 sit.

Lep pozdrav in lepe praznike!

Sara

Dobra izbira!

VESEL BOŽIČ

LPJ

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close