Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kozmetika za obraz pri mojih letih :)

Kozmetika za obraz pri mojih letih :)

Kaj uporabljate moje vrstnice?
Imam suho/normalno kožo. Kakšne kožne alergije nimam. Kažejo se mi gubice, normalno.
Kaj mi priporočate, s čim ste ve zadovoljne?

Sicer sem malo mlajša kot ti, ampak meni je tale zakon: dobi se v lekarni

Najboljša krema za obraz sta zadovoljnost in prijaznost.
Seveda pa je dobra tudi kakšna hidratantna krema. Nivea ima novo, ki ni od “muh”. Pozanimaj se v dobri drogeriji Dm, Muller.

Sicer malo starejša, uporabljam pa navadno lekarniško kremo za suho kožo, proti staranju pa itak ne nobena ne ščiti. Iz te kolekcije http://www.lekarnaljubljana.si/si/spletna-lekarna/ponudba/osebna-nega/nega_2/885/vlazilna-krema-z-vitamini-in-uv-zascito-lekarna-ljubljana, to za čez dan, zvečer pa nočno kremo za suho kožo, ki je bolj mastna. Enkrat bom probala še tisto z ognjičem. Te kreme so ravno tako dobre kot razni Eucerini, Vichyji …

si samo še za v starački dom. Kaj bi se mazala.

to pa ne bo držalo, je v najlepših leti za rojevanej,…je fit, lepa, na vrhuncu moči :)))

jaz uporabljam dr.Hauschka kreme in tonik; se mi zdi ta kozmetika najbolj primerna za normalno kožo po 40, ker ni agresivna in stimulira kožo, da sama dela kolagen. nočna nega brez kreme (samo tonik, ki mi je res odličen) mi pa tudi ustreza.

Afrodita.

Verjemi, zmotno je prepricanje da je vse kar prodajajo v lekarnah super. Prodajajo tudi ogromno zres slabe kozmetike z katastrofalno slabimi sestavinami.
46-letna, pojdi tja kjer znajo ( in se jim da ) svetovati, zal v lekarnah vecinoma nadute “magistre” cez pult niti pogledajo ne kaksno kozo ima stranka in svetujejo to od cesar imajo vecji zasluzek oz. jim zastopniki dajejo boljsa darila.

Tole je čista resnica.

Sem enako stara in uporabljam vse od Dermalogice. Res dobra kozmetika.

Živi in pusti živeti

uporabljam avon accolade, to je taka fajna krema za nas “tamlade”

Hvala vam, zlate ste!
Vem, da vse, kar je v lekarnah (drogerijah) ni zlato, zato rada povprašam za nasvet in preverim sestavine. Bom tudi te.

@Gajsna
, katero od Afrodite konkretno predlagaš?

In, @Gretka, katero kremo uporabljaš ti? Verjetno jih imajo tudi več vrst?

@Notranjka
, se dobi ta krema tudi v lekarnah izven Ljubljane?

Vse bom preverila, HVALA vam!

Ti do tja ne boš niti prišla, boš prej umrla!

Pozdravljena,

pri vaših letih potrebujete dobro čistilno sredstvo mleko ali kremni gel, tonik, ki kožo ne samo vlaži ampak tudi čvrsti, kremo za okrog oči ( tukaj je pomembno ali so samo gubice ali so tudi otekline in povešenost) ustrezen serum za nego kože, spet ni vseeno kakšen, morala bi pogledati kožo, da vidim ali je potrebno kožo čvrstiti, vlažiti ali dvigniti. Ustrezna krema, ki kožo vlaži, ščiti, čvrsti in preprečuje nadaljnje poškodbe. Dnevna krema naj bo z zaščitnim faktorjem in antioksidanti, da preprečite prehitro staranje kože. Nočna hranljiva, da kožo nahranite, obnovite učvrstite, regenerirate in popravite že vidne znake staranja.
znamk ne bom naštevala, ker jih je preveč, pa tudi težko je priporočiti brez da se vidi kožo.
tako da sem dala samo splošne napotke za izbiro izdelkov.

Simone Godina
Antiaging Beauty Coach
AntiageDermoLab
Antiaging centri Ljubljana ,Portorož

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close