Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kozmetika pretečeni rok uporasbe

kozmetika pretečeni rok uporasbe

Danes sem se spravila pospravljat kopalnico in nabrala se mi je polna vrečka raznih krem in drugih stvari s pretečenim rokom uporabe. Vse polno imam tudi kozmetike predvsem m
moške, ki smo jo dobili za darilo vendar je ne uporabljamo. Meni je tako škoda vstran vreči. Ali vi vržete vstran kozmetiko, ki ji je potekel rok uporabe in ki je ne uporabljate? Kaj naj z njo? sem bolj hrčkaste narave in mi j res škoda kaj vreči stran.

Jaz vržem stran. Kozmetika je že tako polna kemikalij, ko pa je še potečen rok uporab bogve kaj se vse to notri dogaja, kakšne snovi se sporščajo, kaj se s temi snovmi dogaja na tvoji koži.

Po preteku roka vržem v smeti.

zbrišeš datum in podariš komu.

Saj kozmetika ponavadi nima točno določenega roka uporabe. Ponavadi ima na embalaži oznako, da je veljevna 6, 12 ali 24 mesecev po odprtju.Če pa jo imaš še originalno zapakirano, bo še v redu.

Pozdravček,

če kreme k jih povohate nimajo žarkega vonja ai drugega vonja jih lahko uporabite za mazanje pet in kolen, noge bodo zelo vesele in še trda koža se ne bo naredila, nanesete jih lahko tudi na komolce,

SimoneGodina – modertor

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close