Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek KOZMETIKA PO 35

KOZMETIKA PO 35

Punce !

Prosim za pomoč. Katero kremo za obraz naj uporabim, ker se
enostavno pri vsej tej ponudbi ne znajdem. Na nobeni nisem zasledila
za katero starost je primerna. Kaj za preprečit gube bi že rabla, ne bi pa rada da je preveč močna, ker imam sicer kar občutljivo kožo.
Sedaj razmišljam o Orifalmu, pa ne vem katera je dobra.

Hvala za nasvet .

Ciao,

jaz prisegam na Lancome. Pojdi v njihov salon, pa ti bodo do potankosti razložili kaj potrebuješ za svoj tip kože.

Brina

Lancome je krasen – vendar če imaš dovolj globoko denarnico. Kreme so po 10.000… Res pa so zelo prijazni, naredijo ti razne meritve kože in nato glede na rezultate določijo pravilno nego.

Zelo pohvaljeni pa so izdelki od Vichy (ne vem, če sem prav napisala..). Poznam kar nekaj žensk z različnimi tipi kože, ki uporabljajo različne kreme in vse so zelo zadovoljne. Tudi jaz bom sedaj “prešaltala” iz Avene na Vichy. Cenovno so nekje srednji razred. Malce bolj dosegljive.

Lep pozdrav!

Hojla.
Jaz uporabljam Clarins (multiaktiv al nekaj takšnega) primerna za prvo “nebodigatrebagube” zaščito. Pozimi pa za čez, bolj za zaščito kot dekorativo, tudi Clarinsov hidratantni tekoči puder.
Preizkusila sem tudi Lancome pa mi sploh ni odgovarjal, koža me je pekla srbela ipd, tako da je izbira primerne kreme res zelo individualna stvar…
lp p.

Pokusila sem z Vichiyevimm Reti-C. Seveda, po predhodnem posvetu s farmacevtko. Rezultat je bil po porazen. Krem se sploh ne upam uporabljati, saj me kaolin oz. dodatki popolnoma zapackajo. Imate kak nasvet kako vsaj dodati kozi vlaznost?

Jaz imam izredno suho kožo in mi dolgo ni ustrezala nobena krema

Preizkusila sem jih kar nekaj , pa me je vedno pekla koža. Pred dvema letoma pa sem v DM našla kremo Cera di Cupra ( rosa)
Zdi se mi da so mi prav vidno izginile tiste manjše gubice okoli oči, pa še dovolj je, da se namažem zjutraj in imam ves dan vlažno kožo .

Pa še draga ni , stane nekje okoli 1.300,00SIT

P.S. stara sem 38..

Pa lep pozdrav!

Pri Vichy-ju je nekaj stvari dobrih, nekaj pa ful slabih. Na splosno se mi ne zdi ravno ne vem kaj. V tem cenovnem rangu je Avene dosti boljsa kozmetika-predvsem gledano po sestavinah.

Cena kreme ni vedno sorazmerna kvaliteti. Zapomni si, da plačujemo IME in embalažo, ki pa, lepša je, dražja je.
Dobiš kakovostne kreme tudi pri Afroditi in Vitaskinu, ki pa so tudi poceni.
Jaz uporabljam Afrodita, mandljevo kremo za suho kožo in sem zelo zadovoljna. Bolj kot z Revlonom doslej.
Sicer pa boš sama morala sprobat kaj paše tvoji koži in seveda denarnici!

kika od kod pa si?
Dela moja kolegica nege in se malo spozna na te stvari, bi ti lahkop prišla malo pogledat(zastonj seveda). Pusti mi mail, pa te kontaktiram z njo,
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close