Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kozmetika Oriflame

kozmetika Oriflame

Dober dan, zaniam me lai kaj pozante to kozmetiko in če je kavalitena ? Hvala

Kozmetika je kvalitetna. Sama jo uporabljam že par let. Nimam nobenih pritožb, kvačjemu pohvale.

Tudi jaz.

men pa le-ta kozmetika nikakor ne ”sede”. Ni mi všeč, isto je kot bi šla v Dm in si nabavila kreme od Nivea Beauty ali kaj podobnega. Raje imam malce boljšo kozmetiko….Ta Oriflame mi (kreme za obraz) kar dišijo, ne zdijo se mi pa kvalitetne. skratka so v istem rangu kot L’oreal, Nivea, Balea itd..kar se kvalitete tiče.

Men tud kreme za obraz niso všeč, sem sprobala une za suho kožo, pa je bilo potem še slabše.
Drgač so mi pa všeč laki za nohte, šminke, pa geli za tuširanje.

Uporablajm to kozmetiko in sem zadovoljna!

lep pozdra

Jaz sama sem tudi že imela to linijo in mi nikakor ne sede, zdaj vse mamo različno kožo na obrazu, mogoče bo teb pasala.

čav

Jo uporabljam že 6 let, za vso družino in sem zelo zadovoljna, se pa dobijo testerji za kreme, tako, da ni potrebno dajati denarja preden ugotoviš, ali ti krema oz. puder odgovarjata ali ne.

Kadarkoli drviš skozi življenje, si vzemi čas in se ozri nazaj.

Je full dobra kozmetika. Kar se pa tiče “ene kr tko” se mi pa zdi da ne veš da pri velikem številu tako imenovanih firm višjega kakovostnega in cenovnega ranga plačaš pač znamko. Precej zana kozmetičarka mi je povedala, da sama uporablja Krkino kozmetiko, ki je poceni pa še zelo kvalitetna( ker pač ni nobena tuja firma…).

ema

Ena kr tko… Punca ZELO slabo se spoznas na kozmetiko, glede na to, da uvrscas v isti “rang” Loreal in Baleo… Ne vem kaj za eno firmo ti uporabljas, vendar pretiravas dekle, najprej se pozanimaj potem se delaj pametno…

LP Sanja

Pozdravljeni!
Veliko berem o tej kozmetiki Oriflame in opazila sem veliko zanimivih in poceni izdelkov! Pa me zanima: na strani oriflame.si sem prebrala, da moraš imeti, če se želiš včlaniti nekoga, ki te bo včlanil? Je tukaj kdo, ki bi to naredil zame? Jaz sicer nimam ne vem kakšnih velikih ambicij – kupovala bi zgolj zaradi svojega interesa, za kakršnokoli prodajo pa nimam niti časa niti volje in to lahko vsakomur povem.
Najlepša hvala že vnaprej tisti, ki mi bo pomagala priti do članstva!
Chimatsu**

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close