Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kozmetika murad

kozmetika murad

Spoštovani!

Odločam se za nakup kozmetike Murad in me zanima vaše o njej oz. o liniji proti aknam. Imam sicer nečisto kožo, ampak se mi zdi, da je dokaj suha in se mi rada lušči, zato imam malo pomislekov, ker sem slišala, da je ta linija kar dosti agresivna. Občutek na koži imam po nanosu precej “pacast”, pa ne vem a to mora bit tako ali mi pa res ne paše na kožo.
Kaj pa menite o kremi Avene Cleanance – k? Bi mi ta bolj pasala na kožo?
Hvala za pomoč!

Spostovani!
Smo uvozniki za kozmetiko Murad za Slovenijo, tako da se mi zdi najbolje, ce odgovor na vase vprasanje dobite direktno od nas, ker imamo lepe in dolgoletne izkusnje s to kozmetiko.

Muradovi produkti za aknasto kozo so znanstveno dokazani, ker vsebujejo sestavine, ki zmanjsujejo nastanek mozoljev in koznih vnetij z zmanjsanjem kopicenja odmrlih celic (napisala ste, da je povrhnjica suha), odvecnega loja in razdrazenosti koze. patentirana, izredno kakovostna resitev globoko cisti pore in pomaga proti nastajanju ogrcev brez izsusitve ali drazenja. Kozi povrne zdrav videz in uravnotezenost.

Za vec informacij nas poklicite na telefon: 01/ 309 – 24 – 23, ali pa obiscite naso spletno stran: http://www.bmstudio.si

Lepo vas pozdravljam, Martina iz kolektiva BM studia.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close