Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kozmetika Murad

Kozmetika Murad

Jo katera pozna? Ze pred leti sem kupila njihov koncentrat sadnih kislin v LJ, sedaj pa ne vem, kje jo prodajajo. Hvala.

LP!
Prodajajo v kozm salonu SPA v stari Ljubljani. Jaz sem bla pri njih na negi obraza in je kozmeticarka uporabila njihove proizvode – fantasticen obcutek.
A ima se kdo kaksne izkusnje?Se splaca kupit v primerjavi npr z Clarinsom?

Manja, mi lahko prosim poves, kje je kozmeticni salon SPA?

POzabila sem dodati, HVALA.:-))

To kozmetiko imajo tudi v kozmetično-dermatološkem salonu BM studio na Dunajski. Sem ravno kupila celotno njihovo kolekcijo za mastno in problematično kožo pa je bilo vse skupaj okoli 28000 sit. Je zelo draga kozmetika, samo je tudi zelo kvalitetna. Na rezultate bom morala pa še en čas počakat.

Na sprehodu po stari LČJ sem po naklucju nasla salon SPA. Ne vem pa, kje je dermatolosko-kozmeticnio salon BM na Dunajski. Tudi na netu ga nisem nasla. Alja, mi lahko prosim pomagas? Hvala.:-)

Sinja, na njihovi spletni strani je poleg mnogih informacij tudi nazorno prikazana njihova lokacija. Odpri http://www.bmstudio.si/. LP, Alja

Kozmetiko MURAD uporabljamo in prodajamo tudi pri nas v salonu Fanči na Galjevici(blizu Leclerca).Je res odlična kozmetika.

Andreja, jaz uporabljam sedaj 1 teden od Murada izdelke za nego mastne in problematične kože, in sicer clarifying cleanser, clarifying astringent, blemish prone skin formula in skin perfecting lotion. Vsi izdelki so sicer zelo v redu, moti me edino to, da ima blemish prone skin formula že na 2. mestu med sestavinami naveden alcohol denat., alkohol je pa škodljiv za kožo, kako je s tem? Me malo skrbi… Zanima me pa tudi kako delujejo AHA premazi, ki jih delate v salonu? Ali pri vas mogoče prodajate tudi Muradove “inside out” izdelke? V BM Studiu jih namreč ne. Hvala.

Alja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close