Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kozmetika, ki jo trži podjetje AMWAY

Kozmetika, ki jo trži podjetje AMWAY

Živjo vsem,

Sem čisto nov uporabnik Amway produktov in me zanima vaše mneje glede kvalitete izdelkov. Glede na prve rezultate testiranja, me kvaliteta preseneča in to v pozitivnem smislu. Žena uporablja ARTISTRY, oba pa SATINIQUE. Res, da na prvi pogled deluje malo dražje od produktov v hipermarketih, vendar se mi zdi veliko bolj kvalitetna.

Ker nimam dovolj informacij iz realnega življenja glede teh produktov, mi bo prišla vsaka informacija prav. Rad bi slišal še mnenje profesionalnih kozmetičark.

Hvala za informacije in lep sproščen dan,
MaRe

Tudi sama sem uporabnik nekaterih proizvodov Amweya. Načelno so res zelo kvalitetni, predvsem pa okolju zelo prijazni. Cenovno so res nekoliko dražji, vendar verjetno veste, kako poteka distribucija teh izdelkov in kaj je iz prodaje potrebno vse financirati.
Jaz sem zadovoljna, da se lahko vsak po svoji volji in želji lahko odloča kaj in kje bo kupoval.
Sicer pa je danes na trgu tako veliko kvalitetnih izdelkov, da vsak najde zase kaj, v trgovini ali pri distributerjih.

LP J

pa sta se vidva vprašala zakaj so le-ti izdelki dražji? Ker so koncentrirani. Ja seveda je tukaj tudi kvaliteta, saj je Artistry kozmetika ena izmed 5-ih najkvalitetnješih na svetu, ampak kar se tiče šamponov (balzamov, gelov za tuširanje…) Satinoque so zelo koncentrirani pa tudi zelooo ekološki, zraven tega pa Artistry še ne testira na živalih. Cel kup pozitivnih mnenj:) sama sem pred časom uporabljala kolekcijo artistry, nekaj izdelkov s katerimi sem zelo zadovoljna sem obdržala ostale pa sem zamenjala z ostalimi ( Nivea, Max Factor…) ampak priznam da bolj zaradi cene kot kvalitete.

Se pa strinjam gospo Jadranko, ogromno je izdelkov in vsak lahko najde kaj zase, od odlične kvalitete do izjemno nizko cene.

halo! jaz osebno tudi trzim naso vrhunsko kozmetiko Artistry in sem zelo zadovoljna in ponosna z kvaliteto. Kar se pa tice cen pa je seveda povsem jasno, da so malce visje toda treba je poudariti, da niso kar tako med petimi naj na svetu.Za primer poglejt cene drugi petih ki so v tem vrhu kvelitete pa boste videli da smo celo poceni glede na kvaliteto,ki jo ponujajo.
Se pa popolnoma strinjam z Jadranko, da je veliko tudi drugih dobrih znamk,ki so prev tako O.K.

Tanja Milašinovič Svetovalka za Artistry kozmetiko Trženje, svetovanje, praktične delavnice, ... V primeru, da vas zanima sodelovanje na delavnicah ali trženje dobite informacije na E-mail: mailto://m.tanja@email.si

Kje pa lahko kupiš to kozmetiko in ali obstaja kakšen katalog?

Kozmetika se kupi preko njihovih dristributerjev, lahko se sama včalniš v Amvay in kupuješ za svoje potrebe sama zase po ugodnejših cenah.

lp J

Halo Vanja!

Za Amway kozmetiko kontaktiraj:

mailto://m.tanja@email.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close