kozmetika dr. Hauschka in L’Occitane
Pozdravljeni
Med nosečnostjo sem uporabljala kozmetiko od dr. Hauschka (Črni trn) za nego proti strijam. Moram povedati da na telesu nimam niti ene strije. Mazala sem se 3x dnevno. A je mogoče, da mi je to olje toliko pomagalo? Moja sestra in mama imajo poporodne strije, vendar niso kože mazale tako intenzivno kot jaz. A imam mogoče bolj elastično kožo ali je ta kozmetika tako učinkovita.
Po nosečnosti sem zasledila povečano količino celulita po zadnjici in stegnih. Katero kozmetiko mi priporočate?
Ker sem bila s to kozmetiko tako zadovoljna, bi poskusila še anticelulitni tretma z njihovimi izdelki. Kaj mi vi svetujete? A poznate to kozmetiko? A je res tako naravna? Kaj pa kozmetika L’Occitane?
Ker nisem ravno oseba, ki bi zahajala v kozmetične salone, mi prosim svetujte ,po vaših izkušnjah ,katera kozmetika je res zanesljiva?
Hvala
Lp
Kozmetika Loccitane ni naravna kozmetika.
Dr. Hauscha je naravna.
V času nosečnici je vedno priporočljivo, da se telo intenzivneje maže s kremami, da imamo kožo bolj prožno in da ne pride do popokanja oz. strij. Nekatere ženske kljub temu, da se redno mažejo s kremami pridobijo strije, spet druge se ne mažejo in po nosečnosti nimajo strij. Vse to je odvisno od tipa oz. stanja vaše kože in koliko imate kolagena.
V kolikor imate celulita samo malo- prva stopnja potem boste lahko s kremami dosegli nek manjši rezultat. Če pa imate celulita kaj več, potem boste pa morali poseči po čem bolj intenzivnem- stimulacija mišic, povijanje telesa, ultrazvok, kavitacija, pulzna svetloba, radiofrekvenca in podobno.
Ker pravite, da ne zajahate v salone potem izberite aparat s katerim boste tretmaje izvajala sama doma. Stimulacijo mišic MiaPharma imajo večinoma vsi saloni po Sloveniji, ker pa je cenovno dostopna si jo lahko omislite tudi za domačo uporabo.
Želim vam lep dan, Tatjana
Forum je zaprt za komentiranje.