Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kozmetika Avon

kozmetika Avon

Če katera želi spoznati kozmeiko Avon, naj mi piše. Lahko pošljem katalog, lahko odgovorim na kako vprašanje, lahko se tudi kje dobimo.

LP, Iris.

Mene pa zanima, če ta katalog vsebuje samo kozmetiko?

Jaz kupujem iz Avonovega kataloga iz Italije tudi druge stvari: nakit, sp.perilo itd.

A imaš mogoče tudi kataloga:Avon benessere, Avon tenerezza?

Koliko stane parfumska voda Passion dance v sit?

Hvala!

Katalog vsebuje kozmetiko, parfume, toaletne in otroške proizvode. Toaletna voda Passion Dance stane 3.500 SIT in vsebuje 50ml. Se ti to zdi drago? Ta drugih dveh katalogov, ki ju omenjaš nimam.

LP, Iris.

Iris, mi lahko poveš kako je pa z včlanitvijo? Cena, pogoji pa to? In kolikšne so potem članske cene? (samo tako za primerjavo z Oriflame-om me zanima)

V Italiji stane 3.210 sit.

Zakaj pa slovenski katalogi nimajo nakita in drugih stvari?

Meni njihova kozmetika ne odgovarja (koži).
Uporabljam pa njihovo dekorativno kozmetiko.
Imajo pa super nakit, sp.perilo, igrače…….

Škoda!

Članstvo je brezplačno. Članske cene so potem nižje do 40%, odvisno od zneska naročenih izdelkov. Celoten sistem poteka malo drugače kot pri Oriflame-u. Tukaj ni mrežnega marketinga.

Žal ti zaenkrat ne morem odgovoriti na tvoje vprašanje. Mogoče pa kdaj bo. Saj veš, v Sloveniji vedno traja, da dobimo več. Tak pač to je. Nažalost. Poglej si npr. Amway; tam so začeli s čistili, zdaj pa imajo nogavice, kozmetiko, proizvode za osebno nego, dodatke k prehrani in še kaj bi se našlo, pa še cel kup poslovnih partnerjev imajo, pri katerih lahko kupiš opremo za mobilne telefone, nakit, otroške igrače in igrala itd.

Katero kozmetiko pa uporabljaš za osnovno nego kože?

LP, Iris.

Ali imaš tudi testerje?
Lep pozdrav!

Nekaj imam, povej kaj bi želela imet in če imam ti pošljem. Če ne pa jih bom naročila; če so seveda in ti jih tudi pošljem, ampak malo kasneje.

Hej Demie :*

Sem šla po dolgem času mal prebirat forume… pa je treba mojo demie pozdravit, ne? 🙂
Kok si kaj? Pravzaprav, kako sta kaj? 🙂
Midva fajn… itak, če je pa moj M tak fajniiiii 🙂 Sam čez teden se pa full vleče, do petka… ko sma skupaj pa tak čas leti, dnevi kaš frčijo mimo…
Pa drugač? Kej novega? Sigurno je kaj 🙂 Fax, nasplošno??? Upam, da gre vse ok.
Sem zasledila spodaj pri eni temi, že doolgo nazaj, da si me vprašala kdaj imam roj. dan – 26.5 aha, dvojček sem 🙂
Ja nč, zdej se tule med računalništvom po netu sprehajam… pridna Anitka, ne? 🙂
Že hitim delat kej bolj pametnega, recimo… smse pošiljat 🙂
Lepo se mej pa pozdravi svojega M 🙂

papa:*

Hej Anitkica:*

Ja, se že dolgo nisva slišali, ni kaj. Sicer sem pa tudi jaz takšna, da ne zahajam dosti več tu gor. Drugače pa sem uredu, občasno kar fajn utrujena od dvourne telovadbe na dan (200 trebušnjakov, tek, stepper, aerobične vaje,…) pa od neštetih seminarskih in učenja na faxu, ampak ni problem, ker se to brez problema uravnovesi z ljubeznijo in je čisto znosno:)

Torej, kako sva midva z M.? Fantastično! Pomlad je v zraku, ljubezen je v zraku, sonček in nasmeh pa na obrazu:) Nikoli še nisem bila tako srečna kot od davnega leta 2001:) To, da se pa vleče, ko nisva midva skupaj, pa tudi vem. Ampak potem nadoknadiva, čeprav planirava, da si bo treba vzet en res daljši dopust samo za naju dva (čeprav bo malce težko, ker imava oba ogromno dela s faxom…). Ti, sta se vidva z vajinim M. kaj pogovarjala o Benetkah, da bi sli skupaj kdaj kak vikend? Zdaj je lepo toplo pa bi bilo kar fajn (in se mi tudi ne da več odlašat s tem, da te že končno spoznam!:)) ).

Lepe pozdrave nazaj tudi M.:) Jaz pa grem zdaj nadaljevat s pisanjem seminarske, za katero upam, da se bo spremenila tudi v diplomsko… We’ll see… Uživajta kolikor se le da!

Papa:*

Ker sem star 47 let in bi rabila specialno kremo za obraz(suha koža,gubice itd.).
Imam tudi precej občutljivo kožo,ker se mi kar hitro (pri neustrezni kremi)pojavijo srbeči izpuščaji.Sedaj uporabljam Afroditino regenerativno kremo proti gubam,je kar v redu,bi pa rada poizkusila še kaj boljšega.
Hvala in lep pozdrav!

Goga posredujte mi svoj naslov na moj mail. Vam bom poslala nekaj vzorčkov za vaš tip kože. Ker trenutno tega nimam, bom povprašala še pri kolegici in če tudi ona nima, bom naročila.
LP, Iris.

Katja, ali imaš ti kataloge? Namreč zanima me, glede na to, da so to italijanske cene in katalogi, kako se potem to pretvori v tolarje, če so kupci Slovenci? Recimo, da ena Slovenka vidi katalog pa ji je všeč nekaj stvari pa to, kako se pa potem to plača? Ali je treba obvezno menjat denar ali kako?

Spoštovana Iris!
Sprejela sem tvoje testerje,vendar žal ugotavljam,da so kreme hidrantne tega pa moja koža ne prenese,ker uporabljam tekoči puder in se mi potem ne razmaže tako lepo,kot če uporabljam kremo,ki ni hidrantna.Vseeno hvala za trud in lep pozdrav!
goga

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close