Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kozmetika Afrodita: zmanjšanje trebuha ZANJO in ZANJ

Kozmetika Afrodita: zmanjšanje trebuha ZANJO in ZANJ

Listam Ono in na zadnji strani vidim oglas za novo pridobitev pri Afroditi – Gel za zmanjšanje trebuha ZANJO in ZANJ. Več si lahko preberete tu ali pa seveda v Oni.

Ali kdo to uporablja oz. vsaj ve, kje se to kupi? Me zanima, če res deluje.

LP

PO mojem ravno toliko kot različni obliži in tablete.

Ja, za kakšen cm se pa že pozna. Malo, ampak je!

Se pozna, ker ves keš zmečeš za kremce, pol ti pa za hrano zmanka.

a ne bi šle babe rajš mal migat?

HEHEHEHEHEE

**************************************************** Počasi umira, kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan enake poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barve oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Tudi jaz jo uporabljam kakšen teden in še ni rezultatov. Upam da se bo kaj poznalo, da nisem stran vrgla 15 eur.

V kolikor tako kremo pravilno uporabljate, je učinkovita.

Recimo, če imate 20 do 30 kil preveč, ne pričakujte da se boste raztopile kot čokolada.

Deluje pa kot dodatna terapija za tiste, ki so se resno lotile hujšanja.
na trebuhu, zadnjici in bokih bodo pospešile topljenje na površini, pospešile prekrvavitev in v kombinaciji z drugimi metodami hujšanja je to dodaten pripomoček za hitrejši učinek, predvsem se vam koža ne bo tako povesila.

Pri hujšanju okrog trebuha je potrebno upoštevati tudi hormonsko ravnovesje, poleg vsega ostalega.

Ni vse za vse. izdelki so pač preizkušeni za določen namen.
jaz svojim strankam naredim program, kjer seupošteva vse od zdravstvenega stanja do življenskega sloga, navad da se najprej ugotovi vzrok potem šele terapije ki so lahko učinkovite.

Na tržišču je veliko izdelkov in čudežnih pripomočkov, ker vsi iščemo bližnjice, ki pa obstajajo, če se jih pravilno lotimo. Vsi ti pripomočki delujejo samo ne za vsakokar.

Simone Godina Moderator
Antiaging Beauty Coach
AntiageDermoLab
Antiaging centri Ljubljana, Portorož
facebook: Antiaging center
040 291 165

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close