Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kozmetika Afrodita: ALOE VERA tonik

Kozmetika Afrodita: ALOE VERA tonik

Žuvjo, punce!

Danes sem v DMu kupila omenjeni tonik. V oči mi je padel zato, ker je imel embalažo na pumpico in pa zato ker je z aloe vero. Sem ga tudi že preizkusila in moram reči, da je kar pripravna zadeva tale pumpica, ampak treba se bo še navaditi s kolikšne razdalje pošpricati in kolikokrat, ker sem danes morda kar malo preveč našpricala obraz, ampak je koža kmalu vse popila. Namenjen je vsem tipom kože predvsem pa razdraženi, popokani vneti in po možnosti tudi od sonca opečeni koži. In sem pomislila, da verjetno dobro deluje pri taki koži, kot jo imam jaz, ker si ne morem pomagat, da je ne bi skoz nekaj maltretirala z iztiskanjem drobnih in manj drobnih mozoljčkov ter ogrcev. Ko sem tonik pošpricala so me malo oči zapekle (ko sem jih odprla), ampak ko so se malo zasolzile je bilo pa OK. Čeprav se mi zdi, da tonik ne vsebuje nič alkohola, ker sem prebrala sestavine. Pa tudi koža me je morda čisto majčkeno zapekla (sploh ne vem če lahko uporabim besedo zapekla, ker se res pretirano sliši) ampak po kakšnih parih minutah pa sem imela zelo prijeten občutek na koži.

Ali katera od vas uporablja omenjeni tonik in kakšen se vam zdi? Koliko vas uporablja tonike na pumpico? Se mi zdi, da imaš s tem tonik tudi veliko dalj časa, ker ga vatke precej popijejo…Ali bi bilo bolje ta tonik le občasno uporabljati? Kakšna je na splošno kvaliteta kozmetike Afrodita?

Hvala za vaša mnenja.

LP

Jaz uporabljam mandljevo kolekcijo za obraz in mandljev gel za tuširanje ter mleko za telo z mandljem in mi je zelo všeč. tonika z alojo še nisem probala. sicer pa že nakaj časa uporabljam tudi njihov šampon, imela pa sem tudi anticelulitno kremo, ki mi je bila tudi v redu.

No, če katero slučajno zanima: cena tega tonika je okoli 1100 sit za 250 ml. LP

Jaz sem tonik uporabljala na morju. Krasna zadeva. Zdaj mi je počasi pošel ampak vem, da ga bom še kupila. Sprobajte, ne bo vam žal.

lp Neja

Mislim, da je tale tonik namenjen negi telesa in ne obrazu, zato ti ne priporočam, da se “špricahš” z njim po obrazu!?

ni res tea1,ta tonik je za nego koze na obrazu,po cistilnem mleku in pred kremo

Da bi si kožo po telesu samo s tonikom špricala??? Ne bi rekla…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close