Kozmetična šola
Lepo pozdravljeni vsi skupaj!
Moje vprašanje je malo neobičajno a upam, da si bo kdo izmed vas vzel čas in mi napisal nekaj vrstic. Zelo bom hvaležna.
Moja hči želi drugo leto iti v šolo za kozmetičarje. Ker o tej šoli in o izobraževanju na njej vem zelo malo bi vas prosila, da mi kdo, ki je to šolo obiskoval malo napiše. Karkoli o pogojih vpisa, o načinu šolanja….vse boi bilo dobrodošlo. Upam, da nisem prezahtevna. Pričakujem vaše odgovore in vam vsem želim veliko uspeha pri delu in lep lep pozdrav
Lilija63
Malo za pomoč:
Lep pozdrav upam da nism prepozna, v to šolo sm hodila pred dvema letoma in če vašo hčerko to veseli naj gre, za vpis ni potrbno veliko točk, drugač pa se mi zdi da je šola na visokem nivoju veliko te na učijo če seveda sam tko hočeš, problem je za naprej ko enkrat končaš in iščeš delo ki pa ti ga noben dober ne plača sam delaš pa delaš ampak če maš cilj biti kozmetičarka je to najlepši poklic, sploh če maš na svoje lep pozdrav BLAŽKA
Draga Blažka1
Veseli me, da si se oglasila. Če želiš mi lahko pišepš na moj mail in te bom še kaj zagnjavila. Sprašujem pa se ali ne bi sedaj poskusila kje v tujini. Kolikor sem zvedelaje to kar iskan poklic. Poskušaj in mogoče ti bo sreča milča. Prosim oglasi se mi in boma še kaj podebaritrale o tej šoli.
Vsem, ki to berete in tebi Blažka želim veliko uspeha.
Srečno
Lilija63
Forum je zaprt za komentiranje.