kozmetičarka v Laškem
Ker se je zdaj že tretjič zgodilo, moram izkušnjo deliti z vami. Namreč, kako kozmetičarka v laškem po mojem mnenju hudo izkorišča darilne bone…
Primer: dobiš darilni bon za nego obraza, vratu in dekolteja z najdražjo kozmetiko, ki ni poceni, in nega naj bi trajala 120 minut. Od tega ni potem nič. Prvič rečejo, da imaš tako lepo kožo, da je ni treba čistit (halooo, ko imaš polno črnih ogrcev na nosu), potem ni potrebna nobena masaža (halo spet..) , nato ti ruknejo gor kakšno kisikovo pihanje v faco-ko ni nič od nič-nato pa malo kremice (ene x), pa po 40 minutah lahko greš. nega končana. Poberejo bon, pa se na veliko hvalij, da ti bo še nekaj ostalo…in lahko prideš še drugič. ja, zakaj že???Kakšna masaža je pa to? A tako samo prisilijo stranko, da pride še enkrat? In istočasno ti NIČ ne naredijo na faci…Kje je šele kakšna nega vratu??’ali celo dekolteja?
Sem morala povedat, zato, ker so zdaj že tretjo kolegico n’nategnili’. Nikjer ni 120 minut gladenja, masaže, ali karkoli že…pa vse imamo ful lepo kožo (kao), pa nobena ne rabi gor nobene maske…in masaže…čeprav smo imele bone za Decleor kozmetiko ( ni bilo duha ne sluha o tej kozmetiki) Skratka, za tisto ‘kisikovo’ pihanje, pa malo kremice…oni pa ogromno prihranijo na decleor kozmetiki.
In čeravno jim govoriš, da hočeš, da naredijo vse, da delajo 120 minut, se nekaj izmotavajo in nočejo delat….ker imaš kao perfect kožo. Skoraj ne morem verjeti, da se je isto zgodilo kolegicama…
neverjetno, kaj vse se gredo. Toliko, v vednost!!! Ne verjamem, da me bodo tam še videli, imam pa še nekaj na bonu v dobro…
Forum je zaprt za komentiranje.