kozm. šola
Jaz sem pa malo preračunala in mislim, da je na srednji šoli dražje kot na ZTi-ju, ker tam moraš vse izpite pa vse še posebej plačat, na ZTI-ju pa dobiš v ceni vse zraven, celo še obleko za delo. Aja in na ZTI imajo literaturo, na drugi šoli pa ne. Toliko.
Aja, za Demie – ZTI – Zavod za tehnično izobraževanje, Langusova 21, Ljubljana.
Saj mi je kar malo kot da reklamo delam, pa naj bo vseeno.
Ena sošolka je bila najprej na srednji, potem pa je šla na ZTI. In je rekla, da se sploh ne da primerjat po kvaliteti. Na ZTI dobiš za vse predmete razen za dva vse gradivo, ki ga rabiš. Za ostala dva ti pa poveje v katere knjige malo poglej. Dobiš tudi luškano oblekico za vaje. In še to, zaradi česar je razlika v ceni. Vsak izpit greš lahko dvakrat delat (dva roka, tretjega plačaš) in tudi dva roka mature sta vključena v ceno. Ker, če še delaš zraven je kar težko narediti vse v roku. Razen, če si ful priden. :)) Na srednji pa moraš vse posebej plačat. In, če potem preračunaš koliko stane vsak izpit je tukaj ta razlika, če ni tam še malo dražje.
Je bilo kar pestro leto, ki sem ga tam preživela, ful veliko vaj, kar je super in se dosti naučiš. Meni je potem kozmetičarka pri kateri sem delala celo rekla, da raje vzame dekleta, ki so končala kozmetiko na ZTI, ker več znajo! Meni je bil tam tudi všeč odnos, ki ga imajo. Ni tako, kot v “normalni” šoli.
Forum je zaprt za komentiranje.