Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kozarec penine v gostilni – če kdo ve????

kozarec penine v gostilni – če kdo ve????

Res me zanima, koliko (vsaj približno) stane kozarec penine (Srebrna radgonska penina) v gostilni. So nam v gostilni zaračunali 2×0.75 l za dva kozarca, kar stane 2×30 EUR, torej 60 EUR. Je to normalno? A vedno zaračunajo kar dve steklenici, če naročiš dva kozarca?

Ti pa si zabita.

Kolk mam jaz izkušenj, penino prinesejo v podstavku in ga pustijo zraven mize ali v posodi z ledom in jo prav tako pustijo na mizi. Plačaš steklenico. Prvič slišim, da računajo kozarec. Ja, odločno preveč pijem, da mi kar “flašo” pustijo na mizi:)))))))))))))))))))))

N

Ti si zabita, ker očitno nočeš odgovoriti na vprašanje, če veš odgovor. Lej, bli smo na večerji, blo nas je veliko, tako da smo šele potem videli, kaj so zaračunali. Sem pa že klicala v gostilno in so se ful opravičevali.

Sploh ne vem, zakaj je treba take stvari tle spraševat, evo, poklicala si v oštarijo in zadevo takoj rešila.

pomirite se no… ne vem sicer v kakšni gostilni si to bila, verjetno na nivoju…
ampak v navadnem lokalu lahko naročiš kao 2 kozarca penine – in sicer je to mišljeno, da se pač za 2 osebi postreže tamala steklenička, tista 2 dcl, in si delita. Stane pa ca.5€.

Ja res.
Mene je skor na rit vrglo, ko me je kolegica povabila za roj.dan na pijačo, pa naročila penino (midve pa obe bolj ko ne skromne).. no na koncu sem ugotovila, da je prvič veliko bolj elegantno, kot pa piti ”ta kratkega” / kot ponavadi gin, cynar, bailey ipd./, pa še cenej …. !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close