Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Koža na petah

Koža na petah

A mi lahko katera prosim svetuje kako si naj negujem kožo na petah? Zelo se trudim, a koža je trda in razpokana. Katero kremo si naj kupim, da bo res učinkovita?
Lp

NIka

Nabavi si kopel za noge (v obliki soli ali emulzije itd.), in potem najprej v tej kopeli namakaš stopala 10-15 minut, nato je lažje odstranit trdo kožo. Ko jo odstraniš, pa namaži npr. z Zagrebškim melemom ali kakim drugim mazilom, specializiranim za stopala oz. za suho in trdo kožo, saj jih je veliko v drogerijah. A melem je po mojem kar fajn, ker zelo navlaži in omehča kožo. (najbrž pa ni ravno potrebno, da bi si z njim vsak dan mazala, lahko pač kombiniraš še s kako drugo kremo, melem pa tu in tam, ko narediš to generalno nego).
Lp

Zelo dobra je sol za noge od FIRME JUST – švicarska zeliščna firma, ki ima celo kolekcijo za noge pa še draga ni. Jaz redno uporabljam sol za noge in kremo. V sol namočim noge za cca 20 minut, kar ob gledanju TV, nato pa si opravim pravo malo pedikuro. Sol tako zmahča trdo kožo, da jo z lahkoto odstranim, nato pa namažem s kremo za noge, ki jih dodatno zmahča in nekako nahrani, saj je koža čisto drugačna. Ta krema deluje tudi proti potenju in smradu nog. Če pa imaš še kakšne probleme z glivičnim obolenjem obstaja tudi sprejček za dezinfekcijo. Celotna kolekcija je SUPER.

Izdelke pa mi kar po pošti pošlje zastopnica firme, dosegljiva na št. 041 446 807.

lp

Bom tud jaz poklicala in naročila to kremo in sol( ali pa mi bo priporočala celo kaj druzga)

Bučka, hvala in lep pozdrav!

Bučkica ali ti izdelki odpravljajo tudi glivice? moj mož jih je dobil v bazenu in se jih ne more in ne more znebit .

MIN – sm ti skopirala izdelek, ki odpravlja glivice, sicer pa imaš vse te zadeve objavljene na forumu ZELIŠČA – je razlaga za vse izdelke justa.

OLJE TEA TREE T MANUCO
Obe rastlini sta naravni antibiotik. Je odlično sredstvo proti bolečinam in ga skupaj s kremo vtremo v kožo. Uspešno zdravi opekline, ozebline, mehurje, pike žuželk, poškodbe nohtov, sprošča napetost v mišicah, blaži vnetja grla, ust in žrela. Zdravi rane na želodcu( 1 kapljica na tešče 1. teden; 2. teden 2 in 3. teden spet 1 kapljica).
Pri vnetjih na spolovilu ( na tampon par kapljic), zdravi beli tok, bolečine v spodnjem delu trebuha, zaradi bakterije candida aldicandis.
Vnetje mehurja: 5 kapljic TT v bide – umiti
Dernatutus: kopel baldirjan + 5 kapljic TT mazati na najbolj občutljivih mestih
Akne: TT v aktivno kremo (90 dni), potem se koža vzdržuje z aktivno kremo
Nabrekli nohti: (glivično obolenje) 30 dni mazati z TT
Rane in ranice: majhne ranice mazati s TT po celi površini, velike okoli rane-po robu
Uši: zmočiti lase, nakapati olje TT, zmasirati po laseh in pustiti 5-10 minut
Nato s šamponom 3 krat v tednu umiti lase

LP.

Jaz imam za suho kozo(noge,podplati,komolci) Body butter z Shea maslom od The Body Shop,za zelo suho kozo,je zelo bogat in sem zadovoljna.Moj najljubsi kozmeticni izdelek,haha.

Lepo pozdravljena!

Če te še vedno muči koža na petah, se lahko obrneš name. Kontaktiraj me na mail in bove predelale možnosti.

Lepotna svetovalka
Erika

Priporočam ti najprej kopel za noge, da uporabljaš pilico za kožo na petah in prieren piling, nato pa še neko vlažilno kremo.

Za več informacij erika_petan@yahoo.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close