kovček ali backpack?
Vem da se bo tole mogoče slišalo mal neumno ampak me zanima ali se da Avstralijo prepotovat s kovčkom?
S fantom planirava 2 mesečno potovanje in ker bo to najino prvo samostojno potovanje, sva kr mislila it s kovčki. Tako sva vedno do sedaj potovala. Ker je seveda razlika ali potuješ v lastni režiji ali pod okriljem turistične agencije, me zanime če je sploh možno prepotovat Avstralijo s kovčki. Potovala bi z avtobusom, prespala pa v hostlih. Kaj pravite, je to možno ali si greva kr kupit backpacke?
Hvala za odgovore.
Čau
Definitivno nahrbtnik.
Imaš proste roke za lovljenje mlcev. In se ti res splača kupiti malo bolj kvalitetnega, takega z veliko žepi ( v katerih spravljaš drobnarije ki jih večkrat uporabljaš – ne smeš pa pozabit kam si kaj dal ) in takega z stransko zadrgo, da ti ni treba vsega zmetat ven če hočeš do gat pridet. Imeti pa moraš tudi mali nahrbtnik za lokalne oglede kjer imaš neobhodno potredno za par ur.
Glede na to, da bosta za prevozno sredstvo uporabljala avtobus, potem se vama res splača kupit nahrbtnike. Mi smo imeli avto in potem ni problem če imaš kovčke. Upoštevajta pa nasvet pohajačke in vzemita s sabo še kakšne manjše torbe, da ne bosta vedno vlačila s sabo težka nahrbtnika. Meni se zdijo super tiste ki se zložijo v majhen paketek, tako da jo odpreš šele ko jo rabiš, potem pa spet zložiš nazaj. Lp
No, jaz vedno jemljem s seboj nahrbtnik in se že doma, pri pakiranju, držim načela, da za dva vzamem s seboj toliko prtljage, kolikor je lahko eden nosi v nahrbtniku cel dan. Za oba.
Poleg nahrbtnika pa je praktična vreča iz blaga, taka, ki jo zviješ in porineš v nahrrbtnik, ko jo rabiš, jo pa nosiš tudi na hrbtu…
to lahko narediš doma, to ni nobena znanost. samo dovolj žepov našiješ, pa je…
lp
bv
pa ze sam filing ko imas na hrbtu nahrbtnik je ql.glede cene pa recem le to.ko sem sam zacel potovat sem si na lentiju na madzarskem kupil en 80 literski nahrbtnik za 3000 sit pa sem z njim prepotoval kar nekaj celin.pa se danes je cisto vredu.je pa res da ni bil tolko ojacan pa kvaliteten kot oni za 100 evrov.
odlocitev pa je tvoja
lp
Forum je zaprt za komentiranje.