Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kotiček za smetenje – ‘krneki’

Kotiček za smetenje – ‘krneki’

Hehehe…. res ja, zdaj sva prišla do točke, kot so nekateri predlagali, odnehat in trnek vržt še kam drugam. 🙂

p.s.
Hecava pa se še vedno lahko :)[/quote]

Bibita, nehajva, preidiva na bistvo, ker sedaj samo ugibajo, ko se “hecava” . Torej pri tebi ali pri meni?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Hehehe…. res ja, zdaj sva prišla do točke, kot so nekateri predlagali, odnehat in trnek vržt še kam drugam. 🙂

p.s.
Hecava pa se še vedno lahko :)[/quote]

Bibita, nehajva, preidiva na bistvo, ker sedaj samo ugibajo, ko se “hecava” . Torej pri tebi ali pri meni?[/quote]

Bom jaz namesto nje odgovorila – ona bo prišla k tebi, ker želi spoznati tvojo lepo in mlado punco. :))) Pa še ostale tu na forumu zanima, če imaš res lepotico. :))

Bibita, nehajva, preidiva na bistvo, ker sedaj samo ugibajo, ko se “hecava” . Torej pri tebi ali pri meni?[/quote]

Bom jaz namesto nje odgovorila – ona bo prišla k tebi, ker želi spoznati tvojo lepo in mlado punco. :))) Pa še ostale tu na forumu zanima, če imaš res lepotico. :))[/quote]

Ne mene mešat v ta interes/radovednost.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Bom jaz namesto nje odgovorila – ona bo prišla k tebi, ker želi spoznati tvojo lepo in mlado punco. :))) Pa še ostale tu na forumu zanima, če imaš res lepotico. :))[/quote]

Antilopa, zelo podcenjuješ Bibito z neko otroško naivostjo 😀 – ona ima svoje adute. prepričan sem, da bi jih ob pravem moškem in na pravi lokaciji in v praven trenutku tudi znala spretno uporabiti. :)))

Antilopa, zelo podcenjuješ Bibito z neko otroško naivostjo 😀 – ona ima svoje adute. prepričan sem, da bi jih ob pravem moškem in na pravi lokaciji in v praven trenutku tudi znala spretno uporabiti. :)))[/quote]

Bibita ne bi dovolila, da bi ji kdo očital, da je ob neugotovljenem času, na neugotovljenem mestu in na neugotovljen način zapeljala Matjažka. :)) Ona spoštuje ljubezenska razmerja.

Pravi moški je na vidiku, zdaj še samo prava lokacija, za trenutek, da bo pravi, pa sama poskrbiva. :))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close