Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kotiček za smetenje – ‘krneki’

Kotiček za smetenje – ‘krneki’

Nič mi ne pade na pamet, kaj naj naj napišem… 🙂
Robi, nekam mirno je danes tu? Forumaši so šli po kostanje? Jih imate kaj tam pri vas? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

piši enake neumnosti kot jih ponavadi, verjemi, nihče ne bo opazil razlike

Seveda je mirno, ker smo bili vsi v Ljubljani. :))

Krneki, pa ne bom več pisala, ker potem se mi lahko še zgodi, da se še sploh rodila nisem :))))))

Jaz bil cel dan v službi…Nekateri na demonstracijah….Zala73 je verjetno šla na Slavnik…

Za kostanje pa ne vem….Sem priseljenec. Bo treba vprašati sosede.

In kako je bilo ?

Potem pa nam natrosi svoje življenjske modrosti, da bomo vedeli, da si zaslužiš svoja leta..:)
Kaj si takega spoznala, da se ti zdi kot življenjska modrost ?

In kako je bilo ?

Potem pa nam natrosi svoje življenjske modrosti, da bomo vedeli, da si zaslužiš svoja leta..:)
Kaj si takega spoznala, da se ti zdi kot življenjska modrost ?[/quote]

Demonstrativno. 🙂

Kdo pa pravi, da si svoja leta zaslužim? :;))

Življenjske modrosti pa …. običajno jih trosijo starejši, ki so modrejši.:)

Torej pričakujem od vas, da kaj natrosite, jaz pa obljubim, se bom pridno učila na vaših modrostih.:))))

Priseljenec? Pa kaj si sicer Dolenj’c, Štajer’c?

Malo boš še zaspamal v tej temi, kjer je dovoljen smetiti:
[img]http://blog.badmathematics.com/wp-content/uploads/Mmmmm-Spam.jpg[/img]

Starejši še ne pomeni modrejši..Starost sama po sebi ne prinese modrosti.

Modrost je:
1. Sposobnost mišljenja in delovanja
z uporabo spoznanja, izkustva,
razumevanja, zdrave pameti
in njihovega vpogleda.

Bibitka, če boš samo brala naše modrosti, še ne boš postala modra. 🙂

Poznati druge, je modrost, poznati samega sebe pa vrhovna modrost.
Modrost je znanje oplemeniteno z lastnim spoznanjem. Je zavedanje, da si z vsakim trenutkom ustvarjaš svojo realnost.

Sem Štajerc….Tam nekje iz tvojih krajev..Slovenskih goric…:)

Matjazko…..To si dal gor sliko svoje “špajze” ? :))

Kako da ne?

Zakaj pa potem tukaj tako piše <b>[b]Starejši so modrejši[/b]</b> 🙂

Kako da ne?

Zakaj pa potem tukaj tako piše <b>[b]Starejši so modrejši[/b]</b> :)[/quote]
Jaz mislim, da le zato, da se lepše sliši in bere.
Zato, da bi se naj starejši lepše obnašali, da bi bila komunikacija na kulturnejšem nivoju.
Seveda pa neko bolj olikano obnašanje, ni merilo za modrost.
Prav tako izkušnje, ki si jih pridobiš z leti, ne povečujejo modrosti. Izkušnje je treba pametno uporabiti in se zavedati vzrokov, ki so v nas.

včasih kaj napišem, pa se mi pogosto kaj zapipka…

matjaži moj,
in kaj potem narediš? :))))))))))

matjaži moj,
in kaj potem narediš? :))))))))))[/quote]
Bibitka…Ti imaš več simpatij…Vsaj za dve vem zdaj. Ena je moški, drugi pa “tvoj” Matjaži. 🙂

matjaži moj,
in kaj potem narediš? :))))))))))[/quote]
Bibitka…Ti imaš več simpatij…Vsaj za dve vem zdaj. Ena je moški, drugi pa “tvoj” Matjaži. :)[/quote]

Ja Robi, vedno je dobro imeti kakšno rezervo…. npr. danes zjutraj mi je žarnica crknila, še dobro, da sem imela rezervo, ker če ne bi bila v temi.:)))))

Če so tvoji moški tako zanesljivi kot žarnice, potem res rabiš rezervo. 🙂

Če so tvoji moški tako zanesljivi kot žarnice, potem res rabiš rezervo. :)[/quote]

Težko rečem, kako sta ta dva zanesljiva, ki si ju ti omenil…. mislim na moski111 in moj matjaži.:)))))))

Če so tvoji moški tako zanesljivi kot žarnice, potem res rabiš rezervo. :)[/quote]

Težko rečem, kako sta ta dva zanesljiva, ki si ju ti omenil…. mislim na moski111 in moj matjaži.:)))))))[/quote]

Bibita, saj ženske lahko uporabite določene metode, kako preveriti stanovitnost moških.
Je tvoje preverjanje kdaj zatajilo? Samo zdaj je že malo hladno, da bi popek razkrivala,a ne? 😀

Težko rečem, kako sta ta dva zanesljiva, ki si ju ti omenil…. mislim na moski111 in moj matjaži.:)))))))[/quote]
Dolgoletna virtualna zvestoba verjetno že kaj pove o zanesljivosti..Čeprav ta prava ženska ne bo zadovoljna s takšno vrsto zanesljivosti…Mogoče je res skrajni čas, da ju povabiš na tortico in s tem razbliniš svoje dvome o zanesljivosti. 🙂

Če je kaj zatajilo, je zato, ker nisem preverjala.:)

Jaz imam v stanovanju toplo, me nič ne hladi.:)

Sem že oba povabila, pa ni bilo odziva…. moj matjaži se me boji, moski111 pa je imun na moja povabila.:)))

Sem že oba povabila, pa ni bilo odziva…. moj matjaži se me boji, moski111 pa je imun na moja povabila.:)))[/quote]

Bibitka, morda je čas, da trnek odvržeš še pri kom drugem 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Sem že oba povabila, pa ni bilo odziva…. moj matjaži se me boji, moski111 pa je imun na moja povabila.:)))[/quote]

Preveč si direktna. :))) Moraš malo taktizirati, počasi spletati mrežo. Matjažko te lahko nadmudri. Je zvit kot presta. :)) Moški 111 je precej zagoneten, po videnem pa velik estet. Oba pa se težko fokusirata le na eno žensko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close