Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kotiček za samohvalo in pohvalo :))

Kotiček za samohvalo in pohvalo :))

ti imaš pa ovulacijo v času tiktakanja biološke ure ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

To knjigo sem kakšnih 5 let nazaj imela v rokah v ljubki knjigarnici v Lj (morda Vale Novak?); spomnim se ovitka knjige, pink barve je bil; seveda sem noter poškilila in ugotovila da gre za neko “ljubezensko sanjanje” ženske, ki ima domnevno preveč časa in se še išče…..
Veš Bikini_, tovrstne zblojene fikcije niso zame, vseeno hvala za predlog :))[/quote]

Ne, mislila sem, da ima vse skupaj velik smisel in zveni lepo. Dokler tega ne pokvari knjiga Vesne Milek.
Ne vem kako je bila lahko tista knjiga nekakšen bestseller.[/quote]

Se strinjam, lahko bi dala kak drug naslov. Milekova nasplošno v redu piše, sploh kakšne kolumne in intervjuji niso tako slabi. Knjige, ki so jo omenila se živo spomnim, tudi same platnice/ovitek knjige je bil neobičajne strukture, čisto drugačen na otip kakor običajne “bukve”. No, vsekakor sem bila razočarana po tem kar sem na hitro preletela skozi tekst, ravno zaradi avtorice sem pričakovala nekaj kar bi bilo vredno branja.
Bestseller? Ne me spravljat v smeh :)))

Ne, mislila sem, da ima vse skupaj velik smisel in zveni lepo. Dokler tega ne pokvari knjiga Vesne Milek.
Ne vem kako je bila lahko tista knjiga nekakšen bestseller.[/quote]

Se strinjam, lahko bi dala kak drug naslov. Milekova nasplošno v redu piše, sploh kakšne kolumne in intervjuji niso tako slabi. Knjige, ki so jo omenila se živo spomnim, tudi same platnice/ovitek knjige je bil neobičajne strukture, čisto drugačen na otip kakor običajne “bukve”. No, vsekakor sem bila razočarana po tem kar sem na hitro preletela skozi tekst, ravno zaradi avtorice sem pričakovala nekaj kar bi bilo vredno branja.
Bestseller? Ne me spravljat v smeh :)))[/quote]

S ponatisom. 🙂
Takšni bralci so Slovenci. Baje je veliko tipov knjigo bralo v prepričanju, da Vesna v njej opisuje svoje življenje.

Bestseller? Ne me spravljat v smeh :)))[/quote]

S ponatisom. 🙂
Takšni bralci so Slovenci. Baje je veliko tipov knjigo bralo v prepričanju, da Vesna v njej opisuje svoje življenje.[/quote]

OMG – folk naiven! Kje bi se Vesna tako razgalila/poceni prodala, ni tak tip človeka.

S ponatisom. 🙂
Takšni bralci so Slovenci. Baje je veliko tipov knjigo bralo v prepričanju, da Vesna v njej opisuje svoje življenje.[/quote]

OMG – folk naiven! Kje bi se Vesna tako razgalila/poceni prodala, ni tak tip človeka.[/quote]
a to je una, ki piše “življenjepise” o LaToyi, Murku, Čepinki … ?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

OMG – folk naiven! Kje bi se Vesna tako razgalila/poceni prodala, ni tak tip človeka.[/quote]
a to je una, ki piše “življenjepise” o LaToyi, Murku, Čepinki … ?[/quote]

Ne. To je una ta druga, malo bolj inteligentna, ki je ni sram niti prit na TV v oddajo Knjiga mene briga govorit o knjigi, ki je ni niti do konca prebrala. 🙂
Je pa res, da tudi ona raje razgalja druge kot sebe. Njen zadnji bestseller je biografija B. Cavazze.

a to je una, ki piše “življenjepise” o LaToyi, Murku, Čepinki … ?[/quote]

Ne. To je una ta druga, malo bolj inteligentna, ki je ni sram niti prit na TV v oddajo Knjiga mene briga govorit o knjigi, ki je ni niti do konca prebrala. 🙂
Je pa res, da tudi ona raje razgalja druge kot sebe. Njen zadnji bestseller je biografija B. Cavazze.[/quote]
jaz nisem prebral Balzacovih Okroglih povesti … pa vem, da gre za: hladno piti, toplo jesti, mehko se otrebiti in trdo vtikati

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close