Kotiček za samohvalo in pohvalo :))
Bibita, ja kako pa ti razumeš tisto, da se dobra roba sama hvali? Se mi zdi, da ravno kontra. :))
Kaj pa tisto … lastna hvala, cena mala. :)[/quote]Ma tip se ponuja za đabe, ve kokoške pa nič…. 😉
Pohvalno zanj, da je v času krize spustil ceno in ne pohvalno za vas, ker ne prepoznate resnične vrednosti ponujenega…. :)))
A, to pa ne… razumem tako kot je 🙂
Zato pa sem napisala ” Kaj pa tisto ….. “ nisem nič trdila:)[/quote]
Razumem, razumem. :)) Tip se ni želel pohvalit, ampak sploh ne ve, da se je. 😉
Kaj pa tisto … lastna hvala, cena mala. :)[/quote]Ma tip se ponuja za đabe, ve kokoške pa nič…. 😉
Pohvalno zanj, da je v času krize spustil ceno in ne pohvalno za vas, ker ne prepoznate resnične vrednosti ponujenega…. :)))[/quote]
Če kaj ponujaš za đabe, potem vsak misli, da je s tistim nekaj narobe. 🙂
Kar pa ni nujno, da je res. Jaz sem zadnjič ponudil dvd plejer za đabe, pa ni bilo z njim nič narobe. Le rabil ga nisem, neke vrednosti pa tudi nima. 😉
Ma tip se ponuja za đabe, ve kokoške pa nič…. 😉
Pohvalno zanj, da je v času krize spustil ceno in ne pohvalno za vas, ker ne prepoznate resnične vrednosti ponujenega…. :)))[/quote]
Če kaj ponujaš za đabe, potem vsak misli, da je s tistim nekaj narobe. :)[/quote]
No takole 🙂
Bibitka ni dojela (ali pa noče), kar lahko razumem, kot da želi preizkusit in ocenit.. in seveda na koncu pohvalit, ker itak druge opcije ne bo imela. Razen laži, seveda 🙂
Je pa res tudi, ne ponujam se! Samo pohvalil sem se. Kar pa je razlika.
Če kaj ponujaš za đabe, potem vsak misli, da je s tistim nekaj narobe. :)[/quote]
No takole 🙂
Bibitka ni dojela (ali pa noče), kar lahko razumem, kot da želi preizkusit in ocenit.. in seveda na koncu pohvalit, ker itak druge opcije ne bo imela. Razen laži, seveda 🙂
Je pa res tudi, ne ponujam se! Samo pohvalil sem se. Kar pa je razlika.[/quote]
Hehehe … nič ne bo kar tako na lepe oči. 🙂
Saj jaz sem tudi razumela, da si se samo hvalil, samo ne vem s čim? :)))
No takole 🙂
Je pa res tudi, ne ponujam se! Samo pohvalil sem se. Kar pa je razlika.[/quote]
Hehehe … nič ne bo kar tako na lepe oči. 🙂
Saj jaz sem tudi razumela, da si se samo hvalil, samo ne vem s čim? :)))[/quote]
jah kar tako na lepe oči ti pač ne bom razodel :)))
Sodeč po njenem avatarju, je bolj podobna nimfi kot satelitu. :)[/quote]Sodeč po tem kaj piše pa, da je težavna za usmerjanje kot kaka (čezoceanska) ladja….. 😉 :)))[/quote]
Joj, kako ste izvirni!!! – začuda se v vseh razlagah lahko najdem (delam na tem, da bom nekoga ugrabila, ravno tako sem na trenutke počutim ko en satelit in ladje je zagotovo lažje upravljati kakor mene, hehehehe). Resnica: ko sem bila smrklja še v OŠ sem si želela imeti to ime, zvenelo je tako posrečeno in pozitivno; izvedela sem, da izvira iz grške mitologije, kaj predstavlja, nad samo zgodbo in junakinjo nimfo (mlado in lepo dekle) sem bila zelo navdušena.
Skratka – ime sem izbrala po literarni junakinji omenjeni v Homerjevi Odiseji; le-ta je Odiseja (Penelopinega moža) na otoku zadrževala dolgih 7 let, toda bogovi so ji prepovedali to zvezo z besedami, da ji on kot človek ni usojen; da mu mora pomagati zgraditi ladjo ter ga izpustiti, da se vrne k ženi. Po tem dogodku Calypso stori neuspešen samomor. Dodatna razlaga tega imena je, da je to izraz za nekoga, ki zbira in prikriva znanje, je zvit ter zavaja ljudi 😉
Sodeč po tem kaj piše pa, da je težavna za usmerjanje kot kaka (čezoceanska) ladja….. 😉 :)))[/quote]
Joj, kako ste izvirni!!! – začuda se v vseh razlagah lahko najdem (delam na tem, da bom nekoga ugrabila, ravno tako sem na trenutke počutim ko en satelit in ladje je zagotovo lažje upravljati kakor mene, hehehehe). Resnica: ko sem bila smrklja še v OŠ sem si želela imeti to ime, zvenelo je tako posrečeno in pozitivno; izvedela sem, da izvira iz grške mitologije, kaj predstavlja, nad samo zgodbo in junakinjo nimfo (mlado in lepo dekle) sem bila zelo navdušena.
Skratka – ime sem izbrala po literarni junakinji omenjeni v Homerjevi Odiseji; le-ta je Odiseja (Penelopinega moža) na otoku zadrževala dolgih 7 let, toda bogovi so ji prepovedali to zvezo z besedami, da ji on kot človek ni usojen; da mu mora pomagati zgraditi ladjo ter ga izpustiti, da se vrne k ženi. Po tem dogodku Calypso stori neuspešen samomor. Dodatna razlaga tega imena je, da je to izraz za nekoga, ki zbira in prikriva znanje, je zvit ter zavaja ljudi ;)[/quote]
zanimiva… kot sem že rekel, da se ne ponavljam preveč.. 🙂
Sodeč po tem kaj piše pa, da je težavna za usmerjanje kot kaka (čezoceanska) ladja….. 😉 :)))[/quote]
Skratka – ime sem izbrala po literarni junakinji omenjeni v Homerjevi Odiseji; le-ta je Odiseja (Penelopinega moža) na otoku zadrževala dolgih 7 let, toda bogovi so ji prepovedali to zvezo z besedami, da ji on kot človek ni usojen; da mu mora pomagati zgraditi ladjo ter ga izpustiti, da se vrne k ženi. Po tem dogodku Calypso stori neuspešen samomor. Dodatna razlaga tega imena je, da je to izraz za nekoga, ki zbira in prikriva znanje, je zvit ter zavaja ljudi ;)[/quote]
Se strinjam z vsem napisanim. Dokler ne prebereš knjige Vesne Milek Kalipso. 🙂
zanimiva… kot sem že rekel, da se ne ponavljam preveč.. :)[/quote]
Če bi rad moški zlezel v hlačke, pardon, pod kožo ženski, ji moraš reči 3 stvari:
– da je zanimiva
– drugačna
– lepa
33% napredovanje do …. :)))
zanimiva… kot sem že rekel, da se ne ponavljam preveč.. :)[/quote]
Če bi rad moški zlezel v hlačke, pardon, pod kožo ženski, ji moraš reči 3 stvari:
– da je zanimiva
– drugačna
– lepa
33% napredovanje do …. :)))[/quote]
🙂 a je tako očitno? 🙂
očitno je očitno… in očitno je da sem iz prakse, ker drugač bi ne bilo tako očitno
– da je zanimiva
– drugačna
– lepa
33% napredovanje do …. :)))[/quote]
🙂 a je tako očitno? 🙂
očitno je očitno… in očitno je da sem iz prakse, ker drugač bi ne bilo tako očitno[/quote]
Trdnjavo se zavzeme tako, da se z vsemi topovi strelja naenkrat in potem na juriš, ti si pač izbral strategijo postopnosti. 😀
Kalipso je ne samo zanimiva, ampak tudi zelo drugačna (od drugih žensk) in lepa. Kali, pri meni ali pri tebi? :)))
To knjigo sem kakšnih 5 let nazaj imela v rokah v ljubki knjigarnici v Lj (morda Vale Novak?); spomnim se ovitka knjige, pink barve je bil; seveda sem noter poškilila in ugotovila da gre za neko “ljubezensko sanjanje” ženske, ki ima domnevno preveč časa in se še išče…..
Veš Bikini_, tovrstne zblojene fikcije niso zame, vseeno hvala za predlog :))
To knjigo sem kakšnih 5 let nazaj imela v rokah v ljubki knjigarnici v Lj (morda Vale Novak?); spomnim se ovitka knjige, pink barve je bil; seveda sem noter poškilila in ugotovila da gre za neko “ljubezensko sanjanje” ženske, ki ima domnevno preveč časa in se še išče…..
Veš Bikini_, tovrstne zblojene fikcije niso zame, vseeno hvala za predlog :))[/quote]
Ne, mislila sem, da ima vse skupaj velik smisel in zveni lepo. Dokler tega ne pokvari knjiga Vesne Milek.
Ne vem kako je bila lahko tista knjiga nekakšen bestseller.
🙂 a je tako očitno? 🙂
očitno je očitno… in očitno je da sem iz prakse, ker drugač bi ne bilo tako očitno[/quote]
Trdnjavo se zavzeme tako, da se z vsemi topovi strelja naenkrat in potem na juriš, ti si pač izbral strategijo postopnosti. 😀
Kalipso je ne samo zanimiva, ampak tudi zelo drugačna (od drugih žensk) in lepa. Kali, pri meni ali pri tebi? :)))[/quote]
🙂 66 proti 33
zdaj si jo pa prerešetal s temi tvojimi topovi. Če se revica opomore od tega… bo zame še vedno zanimiva, sicer pa zelo drugačna od drugih, ki bi podlegle takemu osvajanju .. da pa bo ohranila notranjo in zunanjo lepoto pa itak ni treba posebej omenjat.. saj je nimfa… 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.