Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kotiček za samohvalo in pohvalo :))

Kotiček za samohvalo in pohvalo :))

Anilopa, nekajkrat si že omenila, da te ne zanima, kaj imam za povedati….

To on misli moj avatar, ki je res čeden. :)) Tudi Matjažko ima fleten avatar, jaz bi takoj takega luštnega otroka imela. :))[/quote]

Hah, bi te hitro prijavili na CSD, ker bi me ziher za uhe vlekla in šeškala po ritkici. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jaz bi pohvalila:

moskega111 – ker je pozoren (ne pozabi na datume) 🙂
matjažija, ker vedno rad pomaga (piškotki idr. ) 🙂
X6 – ker zna svetovati (klima) 🙂

in še bi se našlo, vendar je tako vroče 🙂

Jaz bi pohvalila Bibito_Melito, ker ima zelo lep nick. :)) Te postrežemo z ledom ali brez? 😉

Kar dodaj nekaj kock ledu; pa na slamco ne pozabit… da me ne bodo kar tako “direkt” srebali :)))

a nimaš celo dve možnosti:
potegneš iz svoje glave
vzameš tipu iza šlica ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Možnosti je več … lahko imam še kakšno skrito “v rokavu” 🙂

kolk si ti “naša” ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Bi pohvalila samo sebe, da se mi da ukvarjati z vami in čitati poste z vsebino katerih se večinoma ne strinjam :)))

končno “razumniški” post tudi od tebe ♥
sam pazi, da ne umreš preje, kot upanje za tebe ☻

Jst mam tud tebe rad. ♥

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ja, nekaterim ne preostane drugega, kot da sami sebe pohvalijo…če jih že drugi nočejo. :>

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

presneti smr…..vc hahaha

Jst mam tud tebe rad. ♥[/quote]

Saj; mene imajo vsi ljudje radi, vendar mi niso vsi to zmožni priznati :))

Jst mam tud tebe rad. ♥[/quote]

Saj; mene imajo vsi ljudje radi, vendar mi niso vsi to zmožni priznati :))[/quote]

Ma jaz te obožujem! Če bi bila moški, bi bila verjetno nora nate. Tudi zaradi tvojega nicka, ki je veliko bolj “moškožerski” kot moj, ampak žal nekateri tega očitno ne vedo. 🙂

Saj; mene imajo vsi ljudje radi, vendar mi niso vsi to zmožni priznati :))[/quote]

Ma jaz te obožujem! Če bi bila moški, bi bila verjetno nora nate. Tudi zaradi tvojega nicka, ki je veliko bolj “moškožerski” kot moj, ampak žal nekateri tega očitno ne vedo. :)[/quote]

Haha…čas mi je, da resno pričnem razmišljati o ustanovitvi svojega “fan club-a” :))

Koliko berem, ugotavljam, da res le 95. centil folka pozna (moje) pokvarjeno literarno ime, iz kje izvira,… 🙂

končno “razumniški” post tudi od tebe ♥
sam pazi, da ne umreš preje, kot upanje za tebe ☻[/quote]

Ona je nesmrtna, preživela bo tudi upanje..

Ker je tole take vrste kotiček, bom pohvalil, koga drugega kot, samega sebe. Ker pač, dobra roba se sama hvali! 🙂

Daj nas razsvetli od kod si izvlekla to ime in kaj v resnici predstavlja, da ne bomo neumni umrli…. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Daj nas razsvetli od kod si izvlekla to ime in kaj v resnici predstavlja, da ne bomo neumni umrli…. :))))[/quote]

calypso- boginja v Grški mitologiji, ki je 7 let zadrževala Odiseja na svojem otoku, ko so ji bogovi dali “ultimat”, da naj ga vendar izpusti, ker ji/jima ni usojeno, da sta skupaj, je hotela narediti samomor. Ker pač je nesmrtna, ji to ni uspelo. Mislim pa da je hčerka Zeusa… ampak kaj bolj podrobno bo pa gospodična povedala sama 🙂

Daj nas razsvetli od kod si izvlekla to ime in kaj v resnici predstavlja, da ne bomo neumni umrli…. :))))[/quote]calypso- boginja v Grški mitologiji, ki je 7 let zadrževala Odiseja na svojem otoku, ko so ji bogovi dali “ultimat”, da naj ga vendar izpusti, ker ji/jima ni usojeno, da sta skupaj, je hotela narediti samomor. Ker pač je nesmrtna, ji to ni uspelo. Mislim pa da je hčerka Zeusa… ampak kaj bolj podrobno bo pa gospodična povedala sama :)[/quote]Lahko je šla tudi tako daleč v preteklost in mitologijo….lahko je pa bolj stvarna in je povzela ime po nasinem satelitu, ki kroži okoli zemlje in meri vlažnost ozračja z namenom boljše prognoze vremena 😉

EnTip prehitro sva ji sugerirala, sedaj ne vem, če bova dobila kak relevanten odgovor… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

calypso- boginja v Grški mitologiji, ki je 7 let zadrževala Odiseja na svojem otoku, ko so ji bogovi dali “ultimat”, da naj ga vendar izpusti, ker ji/jima ni usojeno, da sta skupaj, je hotela narediti samomor. Ker pač je nesmrtna, ji to ni uspelo. Mislim pa da je hčerka Zeusa… ampak kaj bolj podrobno bo pa gospodična povedala sama :)[/quote]Lahko je šla tudi tako daleč v preteklost in mitologijo….lahko je pa bolj stvarna in je povzela ime po nasinem satelitu, ki kroži okoli zemlje in meri vlažnost ozračja z namenom boljše prognoze vremena 😉

EnTip prehitro sva ji sugerirala, sedaj ne vem, če bova dobila kak relevanten odgovor… ;)[/quote]

Morda pa simpatizira s Cousteaou-jem in njegovo slavno ladjo Calypso, ki se je žal oz so jo potopili. In bi tudi ona rada bila slavna kot ta ladja 🙂

Zdaj pa se naj deklič odloči 🙂

Lahko je šla tudi tako daleč v preteklost in mitologijo….lahko je pa bolj stvarna in je povzela ime po nasinem satelitu, ki kroži okoli zemlje in meri vlažnost ozračja z namenom boljše prognoze vremena 😉

EnTip prehitro sva ji sugerirala, sedaj ne vem, če bova dobila kak relevanten odgovor… ;)[/quote]

Morda pa simpatizira s Cousteaou-jem in njegovo slavno ladjo Calypso, ki se je žal oz so jo potopili. In bi tudi ona rada bila slavna kot ta ladja 🙂

Zdaj pa se naj deklič odloči :)[/quote]

Sodeč po njenem avatarju, je bolj podobna nimfi kot satelitu. 🙂

Zdaj pa se naj deklič odloči :)[/quote]

Sodeč po njenem avatarju, je bolj podobna nimfi kot satelitu. :)[/quote]

bi se ji dal za par let v ujetništvo… sodeč po njenem avatarju seveda 🙂

Zdaj pa se naj deklič odloči :)[/quote]Sodeč po njenem avatarju, je bolj podobna nimfi kot satelitu. :)[/quote]Sodeč po tem kaj piše pa, da je težavna za usmerjanje kot kaka (čezoceanska) ladja….. 😉 :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close