Kotiček za samohvalo in pohvalo :))
Saj; mene imajo vsi ljudje radi, vendar mi niso vsi to zmožni priznati :))[/quote]
Ma jaz te obožujem! Če bi bila moški, bi bila verjetno nora nate. Tudi zaradi tvojega nicka, ki je veliko bolj “moškožerski” kot moj, ampak žal nekateri tega očitno ne vedo. :)[/quote]
Haha…čas mi je, da resno pričnem razmišljati o ustanovitvi svojega “fan club-a” :))
Koliko berem, ugotavljam, da res le 95. centil folka pozna (moje) pokvarjeno literarno ime, iz kje izvira,… 🙂
Daj nas razsvetli od kod si izvlekla to ime in kaj v resnici predstavlja, da ne bomo neumni umrli…. :))))[/quote]
calypso- boginja v Grški mitologiji, ki je 7 let zadrževala Odiseja na svojem otoku, ko so ji bogovi dali “ultimat”, da naj ga vendar izpusti, ker ji/jima ni usojeno, da sta skupaj, je hotela narediti samomor. Ker pač je nesmrtna, ji to ni uspelo. Mislim pa da je hčerka Zeusa… ampak kaj bolj podrobno bo pa gospodična povedala sama 🙂
Daj nas razsvetli od kod si izvlekla to ime in kaj v resnici predstavlja, da ne bomo neumni umrli…. :))))[/quote]calypso- boginja v Grški mitologiji, ki je 7 let zadrževala Odiseja na svojem otoku, ko so ji bogovi dali “ultimat”, da naj ga vendar izpusti, ker ji/jima ni usojeno, da sta skupaj, je hotela narediti samomor. Ker pač je nesmrtna, ji to ni uspelo. Mislim pa da je hčerka Zeusa… ampak kaj bolj podrobno bo pa gospodična povedala sama :)[/quote]Lahko je šla tudi tako daleč v preteklost in mitologijo….lahko je pa bolj stvarna in je povzela ime po nasinem satelitu, ki kroži okoli zemlje in meri vlažnost ozračja z namenom boljše prognoze vremena 😉
EnTip prehitro sva ji sugerirala, sedaj ne vem, če bova dobila kak relevanten odgovor… 😉
calypso- boginja v Grški mitologiji, ki je 7 let zadrževala Odiseja na svojem otoku, ko so ji bogovi dali “ultimat”, da naj ga vendar izpusti, ker ji/jima ni usojeno, da sta skupaj, je hotela narediti samomor. Ker pač je nesmrtna, ji to ni uspelo. Mislim pa da je hčerka Zeusa… ampak kaj bolj podrobno bo pa gospodična povedala sama :)[/quote]Lahko je šla tudi tako daleč v preteklost in mitologijo….lahko je pa bolj stvarna in je povzela ime po nasinem satelitu, ki kroži okoli zemlje in meri vlažnost ozračja z namenom boljše prognoze vremena 😉
EnTip prehitro sva ji sugerirala, sedaj ne vem, če bova dobila kak relevanten odgovor… ;)[/quote]
Morda pa simpatizira s Cousteaou-jem in njegovo slavno ladjo Calypso, ki se je žal oz so jo potopili. In bi tudi ona rada bila slavna kot ta ladja 🙂
Zdaj pa se naj deklič odloči 🙂
Lahko je šla tudi tako daleč v preteklost in mitologijo….lahko je pa bolj stvarna in je povzela ime po nasinem satelitu, ki kroži okoli zemlje in meri vlažnost ozračja z namenom boljše prognoze vremena 😉
EnTip prehitro sva ji sugerirala, sedaj ne vem, če bova dobila kak relevanten odgovor… ;)[/quote]
Morda pa simpatizira s Cousteaou-jem in njegovo slavno ladjo Calypso, ki se je žal oz so jo potopili. In bi tudi ona rada bila slavna kot ta ladja 🙂
Zdaj pa se naj deklič odloči :)[/quote]
Sodeč po njenem avatarju, je bolj podobna nimfi kot satelitu. 🙂
Zdaj pa se naj deklič odloči :)[/quote]
Sodeč po njenem avatarju, je bolj podobna nimfi kot satelitu. :)[/quote]
bi se ji dal za par let v ujetništvo… sodeč po njenem avatarju seveda 🙂
Zdaj pa se naj deklič odloči :)[/quote]Sodeč po njenem avatarju, je bolj podobna nimfi kot satelitu. :)[/quote]Sodeč po tem kaj piše pa, da je težavna za usmerjanje kot kaka (čezoceanska) ladja….. 😉 :)))
Forum je zaprt za komentiranje.