Kotiček za samohvalo in pohvalo :))
pa ti si še bolj “eht” kot Marija – od I.N.R.I. mama, ki mu je v glavo vrgla kamen, ko je rekel, naj prvi vrže kamen, kdor je brez greha.
Pa ni vrgla zaradi brez_grešnosti … ampak, da sinova “igra” nebi propadla ☺[/quote]
evo Nemko,tukaj si me pa prvič po dolgem času iz srca nasmejal.
Ni panike,ti še stisnem kakšnega:))
pa ti si še bolj “eht” kot Marija – od I.N.R.I. mama, ki mu je v glavo vrgla kamen, ko je rekel, naj prvi vrže kamen, kdor je brez greha.
Pa ni vrgla zaradi brez_grešnosti … ampak, da sinova “igra” nebi propadla ☺[/quote]
evo Nemko,tukaj si me pa prvič po dolgem času iz srca nasmejal.
Ni panike,ti še stisnem kakšnega:))[/quote]
dej doumi že, da si mi v sratomo, ko me ne ignoriraš
Sadni, mam eno priznanje zate. Ti si v resnici veliko bolj simpatičen kot deluje na prvi pogled. Pri strelcih (imam boljše mnenje o moških pripadnikih tega znamenja) je tako, da pogosto ne razumejo, da večina ne funkcionira tako, da imajo srce na dlani. Za vas pa velja “što na umu, to na drumu”. Na dolgi rok si lahko samo želiš takega prijatelja ali partnerja.[/quote]
Čizs … kaj pa tebe trese, da bi bil DoSadni sprejemljiv oplojevalec???
saj deluješ kot njegova mama … da ima le zdravo seme … “pa bilo što bilo od deteta” ☺
dej pel ti tvojega gledat babnice … da bo vsaj videl razliko med otepenim snopom in Žensko (da vi imel Žensko v rokah verjamem da ni zmožek, ker ga imaš ti)
300€ tistemu.. ki misonkko nat.ep.ava 72 ur, da bi imel 3 dni mer pred njo ☺
Matjazko, DoSadni, Spider ??? … lahko tudi vsi trije naenkrat, drug za drugim — ponudba je “na ključ” ☺
Forum je zaprt za komentiranje.