Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kotiček za samohvalo in pohvalo :))

Kotiček za samohvalo in pohvalo :))

pa ti si še bolj “eht” kot Marija – od I.N.R.I. mama, ki mu je v glavo vrgla kamen, ko je rekel, naj prvi vrže kamen, kdor je brez greha.
Pa ni vrgla zaradi brez_grešnosti … ampak, da sinova “igra” nebi propadla ☺[/quote]

evo Nemko,tukaj si me pa prvič po dolgem času iz srca nasmejal.

Ni panike,ti še stisnem kakšnega:))

pa ti si še bolj “eht” kot Marija – od I.N.R.I. mama, ki mu je v glavo vrgla kamen, ko je rekel, naj prvi vrže kamen, kdor je brez greha.
Pa ni vrgla zaradi brez_grešnosti … ampak, da sinova “igra” nebi propadla ☺[/quote]

evo Nemko,tukaj si me pa prvič po dolgem času iz srca nasmejal.

Ni panike,ti še stisnem kakšnega:))[/quote]
dej doumi že, da si mi v sratomo, ko me ne ignoriraš

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

haha poglej,ne morem te ignoirat.če me pa tko močno potrebuješ:)))

Sadni, mam eno priznanje zate. Ti si v resnici veliko bolj simpatičen kot deluje na prvi pogled. Pri strelcih (imam boljše mnenje o moških pripadnikih tega znamenja) je tako, da pogosto ne razumejo, da večina ne funkcionira tako, da imajo srce na dlani. Za vas pa velja “što na umu, to na drumu”. Na dolgi rok si lahko samo želiš takega prijatelja ali partnerja.[/quote]
Čizs … kaj pa tebe trese, da bi bil DoSadni sprejemljiv oplojevalec???
saj deluješ kot njegova mama … da ima le zdravo seme … “pa bilo što bilo od deteta” ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

dej pel ti tvojega gledat babnice … da bo vsaj videl razliko med otepenim snopom in Žensko (da vi imel Žensko v rokah verjamem da ni zmožek, ker ga imaš ti)

Nemkooo…….nea se (v)zburji no,se že zdaj ne sfolgaš štrihat no..oh ti sivček ti..)

300€ tistemu.. ki misonkko nat.ep.ava 72 ur, da bi imel 3 dni mer pred njo ☺
Matjazko, DoSadni, Spider ??? … lahko tudi vsi trije naenkrat, drug za drugim — ponudba je “na ključ” ☺

uuuuuffff….to mi deli…pa kakšnega stotaka še pritisni zraven:))) škrtica si pa škrtica:))

Pokora mora biti poučna zate…Če ne,je sploh ne želiš razumeti..a zdaj štekaš??

Ne drezaj vame kar naprej in ne čohaj se tam,kjer te ne srbi Nemkić:)))

nočka ti želim:))

Aja? Od sedaj naprej: živim v pričakovanju Antilopa…. :))))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A da sami sebe pohvalimo? Ja potem pa se bom.

Pametna, razgledana, postavna, lepa, pridna, dobra športnica, poznavalka kulture, dobro pišem, imam ok službo, dobro izobrazbo. To nekak sem jaz.

Hvala Robi za odlično opravljeno delo!
objemček:)

Tudi tebi. 🙂

Raje ne razmišljam kako bo, ko bom šel na dopust. 🙂

Ne skrbi.

Samo uživaj.

misonkka je čisto predobra, da bi bila naš sopotnik na forumu ☺

To pa je (samo) pohvala! 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Aleluja:)

Pohvalila bi Andrejo, ker je držala besedo (tema “vrnitev v otroštvo”) 🙂

Namesto, da bi me Calypso pohvalila, da sem sploh odprla temo, v kateri je dobila nagrado uredništva, se bom pohvalila kar sama. :))

Bolj, da ne veš kakšno mnenje ma o teb ta ženska, haha.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Bolj, da ne veš kakšno mnenje ma o teb ta ženska, haha.[/quote]

Me tudi ne zanima. Če imaš recimo ti kolikortoliko dobro mnenje o meni, bom čisto zadovoljna. 🙂 Vsak lahko nekaj časa “glumi”, ampak prej ali slej pridejo prave lastnosti na dan.

Nič hudega Antilopka.Jaz te ljubim:))

Jst masturbiram nate Antilopka.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

uff mali…tole je bilo pa “izven tvojega repertoarja…”,kljub vsemu bo najini Antilopki laskalo..:))

To on misli moj avatar, ki je res čeden. :)) Tudi Matjažko ima fleten avatar, jaz bi takoj takega luštnega otroka imela. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close