Kotiček za samohvalo in pohvalo :))
Jst bi pa katenjko rd pohvalil. Do zdaj je še vsakega uporabnika ( razen mene ) ownala v besednem spopadu. Je retorično spretna, izobražena, razgledana, pa še teče, tako da verjetno ima čvrsto zadnjico. Skratka ženska, ki ji ni para, ko se razjezi je pa, ko lokomotiva, takrat pa čim prej stran od nje !
[youtube]LlVI7ZNiFlI[/youtube]
Jaz bi tudi pohvalila sadnega, naj še napišem, da ga v vsem času, kar ga čitam, nisem mogla naštudirat…samo upam lahko da ne gre za volka ki si šiva ovčji kostum…prjatu 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Zakaj narcisi? Če ženska preteče 10 km in je ponosna nase, to lahko zadrži zase, ali pa to deli z drugimi. Mogoče bo s tem tudi drugega pripravila do tega, da bo začel teči in poskrbel za svoje zdravje ali vsaj veselje. Verjemi, narcisoidnost kot osebnostna motnja je veliko hujša in resnejša zadeva. Ti ljudje so škodljivci. Poglej samo trapasto poziranje misic na lepotnih tekmovanjih – ona sicer ne reče “joj, prekleto, kako sem lepa”, ampak s svojim vedenjem in sama pri sebi misli, da je najlepša….:))[/quote]
Zato ker se mi fino zdi, ko pridem s hriba, ali pa sestopim s kolesa…………….., pa se mi ne zdi da sem nekaj posebnega naredil, s čimer bi moral briljirati pred drugimi.
Kar ne morem verjet, da se enkrat za spremembo do zadnje črke strinjam s Sadnim 🙂
Sadni res pohvalno, da si napisal te besede, ki so tudi resnične….le tisto o njeni tazadni ne vem čist zagotovo… kolikor sem imel priložnost videt, tako od daleč bi rekel, da bi kar držalo… 😉 :))))
Pohvale…. nekako je samoumevno, da nekdo nekaj naredi dobro, to se itak pričakuje, graja se če zadeva ni v skladu s pričakovanji in potem izpade, da nekdo vseskozi samo nerga… :/
Kako bi izgledalo, da ne bi nihče nič grajal, da bi vsi samo hvalili dobro, slabo pa spregledali?
Naj dodam, da Antilopa odpira zanimive teme, pohvalno. Gupi tudi le da ona potem “ne upa dalje” – plašna ribica. :)))
Pohvalno je tudi, da nekdo sploh napiše kak komentar čeprav včasih kak bolj “nerodno” izpade 😉
Kar ne morem verjet, da se enkrat za spremembo do zadnje črke strinjam s Sadnim 🙂
Sadni res pohvalno, da si napisal te besede, ki so tudi resnične….le tisto o njeni tazadni ne vem čist zagotovo… kolikor sem imel priložnost videt, tako od daleč bi rekel, da bi kar držalo… 😉 :))))
Pohvale…. nekako je samoumevno, da nekdo nekaj naredi dobro, to se itak pričakuje, graja se če zadeva ni v skladu s pričakovanji in potem izpade, da nekdo vseskozi samo nerga… :/
Kako bi izgledalo, da ne bi nihče nič grajal, da bi vsi samo hvalili dobro, slabo pa spregledali?
Naj dodam, da Antilopa odpira zanimive teme, pohvalno. Gupi tudi le da ona potem “ne upa dalje” – plašna ribica. :)))
Pohvalno je tudi, da nekdo sploh napiše kak komentar čeprav včasih kak bolj “nerodno” izpade ;)[/quote]
Hvala, On_. Ne, nisem plašna, ampak iskrenost tu velikokrat ni dobrodošla – kot nasploh v življenju. Je pa lepa lastnost in jo cenim. Mislim, da jo tudi ti premoreš.
Ni dobrodošla?…. :/
Seveda je dobrodošla, kaj pa drugega?! Čemu pisat neke izmišljotine O_o
Kakšne so pa reakcije nanjo je pa druga zgodba. Vsekakor niso nič drugačne kot če napišeš laž, le kritike se te mogoče bolj dotaknejo 😉
To je pa dober trening kako ostati pokončen tudi, ko so vsi proti tebi…. sploh pa kaj ti pa kdo more? 😉
Podobno velja tudi za “resnični svet”, ker nekatere stvari se pač ne dajo kupit z denarjem oz niso naprodaj.
Da ne pozabim pohvalit, ko smo ravno v tki temi….. pohvalno, da si iskreno replicirala 😉 :)))
Pohvalno je tudi, da nekdo sploh napiše kak komentar čeprav včasih kak bolj “nerodno” izpade ;)[/quote]
Antilopa poskuša malo “hoditi po robu”, ker tega v reali ne dela. :))) Poskušam izvrtati tisto, kar posamezniki mislijo, da lahko skrijejo. 🙂 On_ me pa večkrat pusti brez besed, je pa oseba, ki dobro “pozna življenje”.
Antilopa poskuša malo “hoditi po robu”, ker tega v reali ne dela. :))) Poskušam izvrtati tisto, kar posamezniki mislijo, da lahko skrijejo. 🙂 On_ me pa večkrat pusti brez besed, je pa oseba, ki dobro “pozna življenje”.[/quote]Brez besed? Je to dobro ali slabo? 🙂 Težko verjamem, da bi lahko prišel eni taki (v dobrem pomenu besede!) do konca/da bi ostala brez besed. 🙂
Hja kaj pa vem koliko ga res poznam, se pa že marsikaj probal…. 😉
Antilopa poskuša malo “hoditi po robu”, ker tega v reali ne dela. :))) Poskušam izvrtati tisto, kar posamezniki mislijo, da lahko skrijejo. 🙂 On_ me pa večkrat pusti brez besed, je pa oseba, ki dobro “pozna življenje”.[/quote]Brez besed? Je to dobro ali slabo? 🙂 Težko verjamem, da bi lahko prišel eni taki (v dobrem pomenu besede!) do konca/da bi ostala brez besed. 🙂
Hja kaj pa vem koliko ga res poznam, se pa že marsikaj probal…. ;)[/quote]
Meni se zdi zanimivo, da znaš iz preprostega stavka narediti posebno zgodbo, zato ostanem brez besed. Ti bi bil dober odvetnik. Priča bi samo nekaj nespametnega zinila, ti bi jo pa na finto obrnil. 🙂
P.S.: Sem že mislila kdaj radikalno temo odpreti, pa se grem zaenkrat samo “peskovnik”. 🙂
Antilopa, če se boš kdaj rabila zagovarjat…. zate gratis….. 😉 😀 😀
Ne odpiraj radikalnih tem, ker ti bomo iz njih naredili peskovnike….. :))))))
ps
kaj pa bi lahko bilo tu še “radikalnega” za odpret? Saj smo si že skoraj vse povedali. 😉
Kaj ni res? :))))
Včasih iz čisto navadnega “peskovnika” naredimo spodobno temo, drugič iz resnega vprašanja/teme leti le (kurje) perje…. :/ Nič za pohvalit 😉
Drugače pa naj kar odpre “radikalno temo” le pričakovanja naj prilagodi peskovniku, da ji ne stremo njenega nežnega srca….. 😉
pa ti si še bolj “eht” kot Marija – od I.N.R.I. mama, ki mu je v glavo vrgla kamen, ko je rekel, naj prvi vrže kamen, kdor je brez greha.
Pa ni vrgla zaradi brez_grešnosti … ampak, da sinova “igra” nebi propadla ☺
Forum je zaprt za komentiranje.