Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kotiček za samohvalo in pohvalo :))

Kotiček za samohvalo in pohvalo :))

V današnjem času drug drugega redkokdaj pohvalimo. Ali je to zaradi tega, ker smo preveč obremenjeni z drugimi stvarmi ali zaradi zavisti, to je težko reči. Tudi v službi nas šefi pozabijo pohvaliti (oz. to tudi ni njihova dolžnost, je pa lepo slišat), ker jim je verjetno samoumevno, da delamo. Morda se to enkrat letno pozna pri oceni uslužbenca, kar pa ne pomaga, ker itak ne napredujemo. :))

Zato odpiram poseben kotiček za “samohvalo” in “pohvalo”. V tem kotičku si dajte duška in se pohvalite npr. da ste neko kosilo odlično pripravili, da vam je nekaj uspelo sestaviti, da ste dobili super oceno (ki je morda niste pričakovali) na izpitu… Mogoče se na prvi pogled ta tema zdi trapasta, ampak se bo morda videlo, da je ljudem pohvala še kako potrebna. V današnjih časih prej doživiš kakšno kritiko kot pohvalo.

Če pa želite koga drugega iz foruma (ali reale) zaradi nečesa pohvaliti, pa tudi to storite v tem kotičku. Tisti, ki misli grajati, naj spregleda to temo.

Aja, osladnost pa izpustite. :))

Yo Antilopa, ti si tok super, da…sm kr ostal brez besed.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sadni, mam eno priznanje zate. Ti si v resnici veliko bolj simpatičen kot deluje na prvi pogled. Pri strelcih (imam boljše mnenje o moških pripadnikih tega znamenja) je tako, da pogosto ne razumejo, da večina ne funkcionira tako, da imajo srce na dlani. Za vas pa velja “što na umu, to na drumu”. Na dolgi rok si lahko samo želiš takega prijatelja ali partnerja.

Sadni, mam eno priznanje zate. Ti si v resnici veliko bolj simpatičen kot deluje na prvi pogled. Pri strelcih (imam boljše mnenje o moških pripadnikih tega znamenja) je tako, da pogosto ne razumejo, da večina ne funkcionira tako, da imajo srce na dlani. Za vas pa velja “što na umu, to na drumu”. Na dolgi rok si lahko samo želiš takega prijatelja ali partnerja.[/quote]

Res je tako.

Me je že veliko krat razp…..il,vendar ga v osnovi obožujem.Ker ima prav!

Je dedc!
Pa čeprav zame smrkavec.Z lahkoto bi z njim furala kot znanka,sodelavka in prijateljica.

En medklic – v zadnjem času se kar nekaj mojih sodelavcev hvali, kako jim na vrtu pridelki lepo rastejo, ampak ostali nimamo sreče, da bi jih probali. :)) Potem sem pa enkrat nekomu rekla, da naj prinese kaj od tega v službo, pa se je delal, da me ni slišal. 🙂

Je pa nekaj, kar me pa izredno moti – če se nekdo hvali z nečim, kar je naredil nekdo drug (kiti se s tujim perjem).

hehe super si mu zabrusila…Ja itak da ni želel slišati..Pa meni da kdo to reče,mu jutri celo košaro privlečem,naj ima!

Antilopa,menim da si zaslužiš pohvalo.Si dobra sodelavka,direktna in ne zahrbtna.

No, jaz sicer ne delam na vrtu, ampak rože mi ponavadi dobro delajo. Pa se sploh toliko ne trudim okoli njih. Sem se morala malo pohvalit. :)))

haha ok Antilopa:)) Saj tema je tudi samohvala a ne:)) Meni rata pecivo vseh vrst,njami:))

Kakšen izpit v prvem opravit. Skromnost je moja čednost:))

Prav, če se bom kdaj poročila, te bom povabila za “slaščičarko”. :)) Samo glej, da mi potem ne spelješ moža, ker ljubezen gre skozi želodec. :))

Spečem pa grem.Sem bolj sramežljive sorte:))

No, jaz sicer ne delam na vrtu, ampak rože mi ponavadi dobro delajo. Pa se sploh toliko ne trudim okoli njih. Sem se morala malo pohvalit. :)))[/quote]
Namesto, da se hvališ, bi kako fotko pripela od teh rož, da ocenimo. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko tema je o hvali.Naj se hvali (mo) torej.

Marko se je hvalil, da njegova draga peče odlične piškote. Torej, Marko, prosimo da dostaviš polno košaro dobrot takoj, ko se bomo dogovorili za novo srečanje. :))

Hm, koga naj od MON-ovcev pohvalim? Za Misonkko itak velja, da je kul. Pohvalila bi Matkica, ki ima smisel za design, nas je vse lepo presenetil, zatem WYWH, ki piše lepe pesmi, fajn mi je bila tudi Latissa, za katero ne vem, kje je.

Cvekarja m111 bi tudi pohvalila, ampak on potem rata čisto nervozen in začne krilit z rokami in me poditi kot da sem komarka in da mu bom pila kri. :))

Sadni, mam eno priznanje zate. Ti si v resnici veliko bolj simpatičen kot deluje na prvi pogled. Pri strelcih (imam boljše mnenje o moških pripadnikih tega znamenja) je tako, da pogosto ne razumejo, da večina ne funkcionira tako, da imajo srce na dlani. Za vas pa velja “što na umu, to na drumu”. Na dolgi rok si lahko samo želiš takega prijatelja ali partnerja.[/quote]

Glede Sadnega se strinjam s tabo, Antilopa. Ker je še mlad, reagira včasih otročje, a za svojo mladost presenetljivo lepo razmišlja o partnerstvu. Le tako naprej.
Tu na forumu mi je všeč tudi Boom. Mislim, da je že kar izkušen možakar in da svoje besede, ki jih tu napiše, tudi živi.
V zadnjem času mi je postala všeč Bikini. Tudi njeno razmišljanje mi je blizu.
Zase pa bi rekla, da sem prijazno in pozitivno bitje, predvsem pa nekonfliktna. Živi in pusti živeti. Ukvarjam se z ljudmi, ki mi energijo dajejo in ne jemljejo. Negativizem takoj začutim in se raje umaknem.
Aja, pa vesela sem, da zadnje čase naredim ogromno zase, predvsem v smislu gibanja in zdrave prehrane.

Tudi jaz sem se sčasoma naučila umakniti se ljudem, ki so negativni, samovšečni ali opravljivi. Gre za to, da oddajajo veliko negativne energije, ki se potem nabira v drugih, ki so slučajni poslušalci. Glede zdrave prehrane in gibanja pa se strinjam, da je treba začeti. Jaz bom bolj počasi, ker nimam neke hude kondicije.

Cvekarja m111 bi tudi pohvalila, ampak on potem rata čisto nervozen in začne krilit z rokami in me poditi kot da sem komarka in da mu bom pila kri. :))

hahaha joj tako nazorno si tole opisala,da ga prav fizično vidim :)))))))

Kotiček za narcise in narcisoide, bi bil boljši naslov.
Sami/me, lepi/e, mladi/e na hrani v kioskih……………..!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ampak od teh piškotov ti ne boš imela koristi, če te ne bo zraven..Bo vsaj za nas ostalo več. 🙂

Žensko ki zna kuhati si poišči,pa ti ne bo treba v kiosku fehtat.

Zakaj narcisi? Če ženska preteče 10 km in je ponosna nase, to lahko zadrži zase, ali pa to deli z drugimi. Mogoče bo s tem tudi drugega pripravila do tega, da bo začel teči in poskrbel za svoje zdravje ali vsaj veselje. Verjemi, narcisoidnost kot osebnostna motnja je veliko hujša in resnejša zadeva. Ti ljudje so škodljivci. Poglej samo trapasto poziranje misic na lepotnih tekmovanjih – ona sicer ne reče “joj, prekleto, kako sem lepa”, ampak s svojim vedenjem in sama pri sebi misli, da je najlepša….:))

OK, če samo misli…Težava je, če misli, da bi tudi drugi morali tako misliti. 🙂

Ja kakšno mišljenje pa misliš, da bo imela ? Če se ne bi imela za privlačno žensko, se še udeležila ne bi tega tekmovanja. Ta hoja, prisiljen nasmeh, da na nek način izpade “važna”, to pa ni njena krivda, to so pravila tekmovanja, tako se enostavno mora obnašat, da zadovolji pričakovanja žirije.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Žensko ki zna kuhati si poišči,pa ti ne bo treba v kiosku fehtat.[/quote]
Bejba kuhan od svojega trinajstega leta!
Nisi naletela na odvisnika!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

No, Pako saj vredu.

Hvala bogu da znaš.

Moj komentar je bil samo replika tvojemu,ki ni bil nič manj provokativen kot moj.

NM-3w je car foruma ☺

svinjanje teme je odprto ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close