Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kot mlada punca sem se zaljubila v “šiptarja”

Kot mlada punca sem se zaljubila v “šiptarja”

Odgovor na objavo uporabnika
Playa de Popo, 04.02.2022 ob 22:45

Islam v vsem svojem sijaju!

To čaka vsako slovensko naivnico, ki bi se zapletla z musličem.

In ne relativizirajte, ker ta mož je zgolj spoštoval pravila korana. In to je, da ima mož oblast nad ženo in da jo ima celo dolžnost fizično kaznovati, če ga ne uboga.

Islam to utemeljuje, da jo pač mož pretepe v njeno dobro. Ker neposlušnost žene do moža je haram (greh) in zaradi tega bi prišla v pekel.

Zanima me kako bo Somebody tole komentiral?

A ni lih SDS blazno radodarna z olajšavami in dodatki za velike družine? Kar naprej jim nekaj tala, tudi zdaj med epidemijo skoz neki izredni dodatki, pa za vsakega novega froca 500€…

To nima nobene veze z Janševim kososvskim doktoratom.

Težka zgodba, 04.02.2022 ob 21:18

Že to, da si vedela, da je siptar, se ne bi smela spletati z njim. Samo res ste nekatere naivne, da podležete na nekaj sladkih besed.

Tako je , mešanje ras bi morali v večini primerov z zakonom prepovedati, civilizirani evropejci preprosto nismo kompatibilni s podljudmi, naj bo avtoričina zgodba opomin za vse dekline katere nasedejo ćefurjem vseh sort,aziatom, črnuhom, ta untermansh golazen pač preprosto ne bi smela imeti možnosti reprodukcije v civilizaciji.

vsa beda, 05.02.2022 ob 09:40

Na tem forumu se vidi vsa beda slovencev. Ženska umre, ženska trpi, preberejo o trpljenju otrok in žensk …. njim je pa prva misel evo potrditev za vse moje predsodke in sovraštvo ki ga čutim. Same so si krive ipd.. Gnusni ljudje ste. Pa ste lahko slovenci al pa kitajci zarad mene. Gnusni ste. Strašljivi. Toliko enega sovraštva, nič empatije do drugih. Seveda si domišljate da ste boljši od teh psihopatskih norcev. Pa ste kar blizu njim.

Pozabil si napisati, da se ženska sama odloči za tako zvezo. Ali so bile vse te pretepene in umorjene ženske mladoletne prodane v zvezo? Prisiljene v zvezo?  Ne, niso bile. Same so šle vanjo. V zvezo se gre z glavo, ne z nožnico, pa če se še tako grdo sliši. Ampak ne, njim je tip lep, privlačen, seksi, in jimni važno, da jih včasih malo nadere ali bolj na ostro pocukne, da jim da kakšno klofuto, saj jo je dal iz čiste ljubezni. Kolko moraš biti nor, da po prvi klofuti ostaneš s takim kriminalcem? Potem ko se gre za življenje, jih naj pa drugi rešujejo.

In tole zgovarjanje na njihove družine, da tudi oni sodelujejo z nasilnežem? So te družine zraven že na prvih randijih? Pride tip z bratrancem na prvi zmenek? Na drugega? Vse to so samo izgovori, da sebe predstavijo kot nemočne žrtve. Saj na koncu so žrtve, ampak na začetku to niso in se same odločijo, kako bodo končale.

Kako pogrešam srednjo šolo. Bolšega kot fajta z šiptarji ni bilo. Vsi smo nekaj trenirali med kolegi. To je pokalo, da se je vriskalo. Ko gremo v lokal obudimo stare spomine. Ampak zdaj imamo druge službene probleme, firma terja celega človeka…

Nitine, 05.02.2022 ob 09:21

Cigansko pravo, 05.02.2022 ob 09:15

Ali ni za Albancev pravilo, da se poročajo samo z albankami? Čudno, da bi vzel Slovenko, ne poznam takih primerov.

No, v tem primeru ona ni bila Slovenka, temveč ciganka. Verjetno tudi on cigan.

Ne laži, bila je slovenka, gorenjka. Na gorenjskem ni ciganov. Možno pa, da je bila iz nasilne družine. Gorenjci znajo biti precej zarukani.

Na gorenjskem so romsko pleme Sinti, njihov pripradnik je Oto Pestner.

Jahman, 04.02.2022 ob 21:41

Ja no tipično za Albance, imajo veliko turškega v sebi. Nad žensko dvignejo roko samo slabiči, in to so navadno šiptarji.

Torej so bili vsi slovenski moški pred 100 leti slabiči, ker so bile takrat vse ženske pretepene in posiljene.

Zato pa ti je všeč DOM ker poziva, da se naj tradicija vrne nazaj.

Imam hči. Danes je stara 20. Ko je bila stara 16 se je v njo zacopal neki šiptar. Komaj se ga je losala. Oz smo morali kar vsi skupaj pošteno vložit truda. Še danes me je strah, da je ne bi kje počakal je.

Punca lepa, pametna, dobro izšolana, trenira šport, nekonfliktna, nejezikava, v primeru konflikta otrpne.

Je hodil za njo od busa do šole, od šole do busa, na busu jo nadlegoval “ti boš moja, ti boš moja” , ko je videl, da ne bo šlo zlepa jo je začel zasledovat, grozit, češ ti bom otroka naredi, zraven vlačil kolege al brate al bratrance al kaj že so.

V glavnem prava nočna mora.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close