Kot mlada punca sem se zaljubila v “šiptarja”
Saj je rekla, da je bila mlada, naivna. On pa lep. Ja, lepi fantje znajo bit, Albanci. Veliko jih ima čisto evropejske poteze, visoko atletsko postavo, svetlo polt in lase. Eni slovenski punci je tak fant komot všeč, pa čeprav ne mara “čefurjev”.
Pa da ne bomo samo Albancev, tudi kak slovenski psihopat je bil fejst za pogledat. Plut, Trobec, sta bila magneta za ženske.
Osebno poznam primer, bivši mož od prijateljice, pravi psihopat, a izredno lepega in karizmatičnega videza. Se nič ne čudim, da se je mlada vanj zaljubila.
Ne moreš puncam zamerit, obsojat, češ kaj so pa mislile. Ko si mlad, ne misliš veliko. Zaljubiš se in greš s to osebo na konec sveta.
Za moža sem imela čistokrvnega Slovenca.
Po poroki 35 let nazaj se je izkazalo, da je žleht ko pes.Če mu ni bilo kaj všeč, mi je grozil, da me bo vrgel čez balkon, da mi bo vse zobe polomil, naj crknem, da bo plesal na mojem grobu.
Zagrabil me je za roko, da sem bila vsa plava,Me brcal z otrokom v naročju.Me udaril po obrazu, da sem šla vsa plava v službo.
Njegova mati mi je dala nasvet : Bodi tiho in mu ne ugovarjaj, da ne bo še slabše.
Seveda me je nekega dne tudi posilil in mi rekel, da je pri poroki plačal zame in dokler sem v njihovi hiši, bom delala, kot bo on hotel in pod njegovimi pogoji.
Svojim staršem, prijateljem in sorodnikom je kazal lep obraz , meni pa govoril, da sem jaz kriva za zdrahe v hiši.
O mojih starših mi je govoril vse najslabše, tudi o prijateljih, pred njimi pa je kazal drugačen obraz.
Z leti sem se ločila.Otroci me nikoli niso vprašali : Mami, zakaj si se ločila?
Ker so videli marsikaj.
Danes ima novo družino in je podjetnik.
Zame ne obstaja.Že dolgo ne.
Mu pa iz vsega srca privoščim vse tisto, kar je dal meni.
Kako že pravijo : Karma is a bitch.
Ali : Vse se vrača, vse se plača.
Tudi za take raste palica.In iz leta v leto je večja.
Islam v vsem svojem sijaju!
To čaka vsako slovensko naivnico, ki bi se zapletla z musličem.
In ne relativizirajte, ker ta mož je zgolj spoštoval pravila korana. In to je, da ima mož oblast nad ženo in da jo ima celo dolžnost fizično kaznovati, če ga ne uboga.
Islam to utemeljuje, da jo pač mož pretepe v njeno dobro. Ker neposlušnost žene do moža je haram (greh) in zaradi tega bi prišla v pekel.
mater ti božjo, poglejte, kakšni so tile dedci! IN MI, ki garamo po fabrikah, domovih, gostilnah, plačujemo taki bandi po dva jurja socialne, medtem ko nam dajejo 700 evrov! In tile so se razpasli že povsod, zdaj sem se spomnila punčke, ki sta jo brutalno umorila en tak pesjan z punčkino mamo nekje na Jesenicah…
Zahvalite se Fajonki. Ona jih zagovarja in jim je pomagala, da lahko v celo EU hodijo brez viz. Zato pa Fajonko imenujejo Albanska princesa.
Sicer je pa res. Oni se načrtno plodijo na stroške slovenske sociale. Njihovi klani obvaladajo taktiko, kako od Slovenije izcuzati maskimalne socialne transferje.
Istočasno pa mimo blagajn brez računov pobirajo gotovino za bureke in kebabe, glavni njihov biznis pa so itak droge. S kovčki keša pa potem slovenske nepremičnine kupujejo in to na veliko.
Playa de Popo, 04.02.2022 ob 23:06
Zahvalite se Fajonki. Ona jih zagovarja in jim je pomagala, da lahko v celo EU hodijo brez viz. Zato pa Fajonko imenujejo Albanska princesa.
Sicer je pa res. Oni se načrtno plodijo na stroške slovenske sociale. Njihovi klani obvaladajo taktiko, kako od Slovenije izcuzati maskimalne socialne transferje.
Istočasno pa mimo blagajn brez računov pobirajo gotovino za bureke in kebabe, glavni njihov biznis pa so itak droge. S kovčki keša pa potem slovenske nepremičnine kupujejo in to na veliko.
Jajo muslimanski izrode pa jih ne podpira ali kako? Nisem še slišal niti besede proti šiptarjem od njega. Že to je dovolj pomemben razlog, da se ta režim pošlje na smetišče zgodovine! Ni naključje, da makedonski rek pravi mrtav šiptar e dobar šiptar.
Lahko se nekateri usajate nad Slovenci, samo če pogledate razmerje, je ta delež veliko večji med muslimani.
Ja pa zakaj jih takoj ne zapustite? Na začetku? Jokanje po vsem tem vam ne bo pomagalo. In ne vašim otrokom. Kaj nimate nobenega občutka samoohranitve, občutka, da je s takimi moškimi nekaj narobe, da so nevarni, da se jim je treba na daleč izogniti? Zakaj sploh rinete za njimi? Oprostite, ampak če greste prostovoljno v tako nasilno zvezo, se mi ne smilite, pa če napišete ne vem koliko solzavih zgodb.
Fajonka, ena bedna EU poslanka od šestotih al kolk, je vse zrihtala. Kosovski doktor JJ, predsednik vlade, ima pa roke zvezane, proti Albancem ne more nič. :))))))))))))))))))))))))))))
Lepo je napisala gospa zgoraj. Pri Albancih ni problem samo nasilen moški, problem so ti družinski klani. Ko se celo sorodstvo spravi nate in tvoje bližnje. Slovenci tega nismo vajeni, ker smo dosti bolj individualisti in tudi sistem (policija, sodsrtvo, ..) nima nekih vzvodov, kako to kontrolirati, preprečevati.
Fajonka, ja. Kdo je bil pa takrat precednik? Da ni bil mogoče JJ? Aja, ni mogel nič, božček revček. Pa koga farbate? Je pa res da so tile nasilneži bolj iz socialnega dna, ne beremo o nekih albanskih zdravnikih ki bi kaj takega počeli. No, za kosovskega doktorja se je marsikaj govorilo, ne vem pa koliko je res.
zola, 05.02.2022 ob 07:42
Lepo je napisala gospa zgoraj. Pri Albancih ni problem samo nasilen moški, problem so ti družinski klani. Ko se celo sorodstvo spravi nate in tvoje bližnje. Slovenci tega nismo vajeni, ker smo dosti bolj individualisti in tudi sistem (policija, sodsrtvo, ..) nima nekih vzvodov, kako to kontrolirati, preprečevati.
To se je lepo videli pri aferi Gamergate, ki se je šlo za šiptarja, ki je poročil eno bolj lahkoživo žensko, tip je mislil da je še vedno v svoji islamistični vukojebini in naredil celo štalo, ko je najel še svoje pajdaše da so naredili štalo. Na srečo je ostalo samo pri online grožnjah.
Žalostna zgodba, ki se dogaja tudi v 100% slovenskih družinah. Me je pa pozitivno presenetilo, da je ga. pohvalila CSD in policijo, da so se trudili. Ponavadi se jih pljuva in zmerja, kako samo papirje obračajo.
Avtorica, hvala za izpoved. Večina tukaj jo bo razumela samo kot dokaz o slovenski superiornosti nad albanci, predvsem moški. Kot da pride s slovencem kakšna garancija.
Cigansko pravo, 05.02.2022 ob 09:15
Ali ni za Albancev pravilo, da se poročajo samo z albankami? Čudno, da bi vzel Slovenko, ne poznam takih primerov.
No, v tem primeru ona ni bila Slovenka, temveč ciganka. Verjetno tudi on cigan.
Ne laži, bila je slovenka, gorenjka. Na gorenjskem ni ciganov. Možno pa, da je bila iz nasilne družine. Gorenjci znajo biti precej zarukani.
Na tem forumu se vidi vsa beda slovencev. Ženska umre, ženska trpi, preberejo o trpljenju otrok in žensk …. njim je pa prva misel evo potrditev za vse moje predsodke in sovraštvo ki ga čutim. Same so si krive ipd.. Gnusni ljudje ste. Pa ste lahko slovenci al pa kitajci zarad mene. Gnusni ste. Strašljivi. Toliko enega sovraštva, nič empatije do drugih. Seveda si domišljate da ste boljši od teh psihopatskih norcev. Pa ste kar blizu njim.
LJUBI SVOJE, SPOŠTUJ TUJE ??????????????
.https://www.youtube.com/watch?v=s-gK1zxojb4
vsa beda, 05.02.2022 ob 09:40
Na tem forumu se vidi vsa beda slovencev. Ženska umre, ženska trpi, preberejo o trpljenju otrok in žensk …. njim je pa prva misel evo potrditev za vse moje predsodke in sovraštvo ki ga čutim. Same so si krive ipd.. Gnusni ljudje ste. Pa ste lahko slovenci al pa kitajci zarad mene. Gnusni ste. Strašljivi. Toliko enega sovraštva, nič empatije do drugih. Seveda si domišljate da ste boljši od teh psihopatskih norcev. Pa ste kar blizu njim.
Slovenčki za svojo namišljeno superiornostjo in privoščljivostjo skrivajo potlačeno frustracijo, ker oni bi tudi radi imeli tako oblast nad svojimi ženskami, pa si ne upajo. Bruh.
Forum je zaprt za komentiranje.