Kot biseksualec težko najdem lepo žensko
A nisi ti lejzba?
Zakaj potem zamenjala spol?
To je samo dokaz da so geji prave ku*be.
Biseksualci pa so bi zato da imajo več izbire.
Avtorju teme pa …
Očitno iščeš na napačnem koncu 😉
So zelo fajn ženske, ampak če hočeš plastiko pač liži plastiko.
Morda ti je pa namenjeno da se odpoveš ženskam in postaneš samo še gej.
Žalostna sem… res sem. Sama sebe ne opredeljujem kot konzervativko ampak ja sebe smatram kot osebo. Se pravi, telo, duša in duh. Večina besedil tukaj pa označuje zgolj senco človeka…in ne osebe. Najbolj mi je zanimivo, kakšna jeza nas vse popade če nas kdo označi za žival. Ampak dragi moji točno to ste, bližje živali kot človeku. V vseh bonitetah in stvareh, ki jih imamo ne vemo več kaj bi še lahko sami s sabo. In tako izginjajo trenutki v življenju ki dejansko nekaj pomenijo, ko si z nekom samo zato ker je tam zate, ker uživaš v vetru in listju ki ga le ta nad tabo dviga in pa zgolj to, da zvečer zaspiš ob nekom in si srečen da je tam poleg tebe in preveriš če še diha in uturiš svoje ledene noge da ga kr dvigne. Brez nuje in potrebe po tlačenju kumare v njegovo rit in korenja v svojo lulo. Zato da si pač popestriš brezvezen lajf in si itak naveličan nad vsem in vedno znova iščeš nove dražljaje. Vse drugod in povsod, namesto da bi našu zadovoljstvo v seb. Ne vem. Očitno sem edina ki takole razmišljam. Sem pa razočarana drugač in jezna, kje prekleto smo tko zafural kot narod.!
Berem temo o težavah naših gostincev in preseravanju s tako imenovano “haute cuisine”, pa preseravnju z visoko modo, enako je s seksom. Ljudje se vedno preseravamo z vsem. Če si zaljubljen in prvih nekaj dni, morda celo tednov (redko), ne rabiš nobenih stimulansov. Kasneje ne veš kaj bi si še izmislil, da bi bilo tako kot na začetku. Pa nikoli ni. Ne na grobu, ne na lustru, ne odzad, ne odspred nikakor. Poglej bogate in slavne. Vse imajo kar si izmislijo, pa ni večjih potrošnikov drog takih in drugačnih kot so oni. Navadno zadovoljstvo očitno ni dovolj. Temu se pravi tudi pohlep, vsaj tako so nas učili.
Kaj je tisto v človeku kar ga žene k vedno več in več na vseh področjih ti ne znam odgovoriti. Pa nihče drug na svetu tudi ne. Saj to ni samo slabo. Brez tega bi bili še vedno opice ali pa nekaj podobnega. Hlepimo za vsem in nikoli nam ni dovolj. Žal!
Pri seksu niti ni tako hudo. Sčasoma se marsikomu, tukaj govorim predvsem o ženskam, upre vse ta sranje okoli medosebnih odnosov, takih in drugačnih. Potem si pač sam. Verjeli ali ne, to sploh ni slabo. Celo malo po svobodi diši.
Hmm…vsekakor tema ki paše v vsa človeška obdobja. Slo in požrešnost po še več, vsak na koncu ostane sam in poražen, ker je to začaran krog. Sami sebe smo postavili na pedistal vsemogočnega in pozabili na hvaležnost. Pa ne govorim zdej o božji ponižnosti. Ampak o življenjski. Najprej je dovolj, če sam sebe pogledaš v ogledalo in si rečeš da si enostavno dovolj. Fa*ing uredu si, tak kot si in čist uredu je če ne probaš vseh stimulansov ki ti jih oglašujejo. Zakaj? Ker nas vsakodnevno posiljujejo z navideznim perfect življenjem,ki to ni. Res je, da je požrešnost v vseh nas, ampak imam tudi izbiro. Izbiro da imam dovolj, da furam lepo življenje, da si obkrožen z ljudmi ki te imajo radi, da seksaš ne zato ker je to nuja in je fajn da use probaš…ampak zato ker je spolnost del tebe in daš del sebe nekomu ki ti veliko pomeni. Sej ni vse samo užitek. kaj imajo ljudje na koncu od samega užitka. In to si dobr povedu. Sami ostanejo! Pa vendar je človek bitje odnosov…
zakaj bi bilo izmišljeno. evo jaz sem zaročen z žensko. in sem v preteklosti že imel sex z moškim. pač bilo je fafanje in ne penetracija. meni je bilo ok. ne tako dobro, da bi ponovil. sem srečem z mojo zaročenko in od takrat naprej tudi več nisem z moškim nič počel. sem ji tudi povedal in s tem ni imela problema. mislim, da mi mlajše generacije bolj tolelriramo to. zakaj bi se omejevali. če nekomu paše, naj počne. za hrbtom moje punce tega ne bi delal.
razumem pa moške, ki to počnejo. to je samo dokaz, da jim očitno ženska nekaj ne da, kar rabijo. zato gredo potem k moškemu.
Jst bi tudi sexal z moškim, oziroma, da bi bil še en moški zraven mene in ženske. Skupaj sva že 11 let in ko sva kje na pijači, cel čas gledam za natakarji. Ne vem, kaj je z mano. Zgleda, da sem na stara leta peder postal. Enkrat sva se pogovarjala o trojčku in je ona cel čas govorila o tem, kako bi bilo če bi bila še en ženska zraven. Jst pa sem si misli, kaka ženska? Raje bi nekega tipa.
strap-on, 30.10.2020 ob 12:41
bivša punca me je redno zadovoljila s strap-onom. Žena za to niti slišati noče. Vsake toliko grem v gay savno in se v dark roomu postavim na vse štiri in dam glavo dol, tipi kot taki me res ne privlačijo ampak rad pa začutim kurca. Ko mi zapaše, pač grem… drugo me s tipi ne zanima, kot samo to, da nastavim svojo rit. Vsake toliko pa se najde kak bolj pogumen, to sicer vidim sele pol, ko mi čez čas prične tečt njegova sperma…..
Pridi k meni 🙂
Jaz pa sem ženska ki že dolgo čaka na moškega ki bi šel na vse štiri zame in mi nastavil rit da ga pošten obdelam
Imam strap on in 23 cm s katerim obdelujem svoje dekle ampak bi z veseljem tud tvojo moško v rit obdelala
dejan 36 biseks, 31.10.2020 ob 00:26
Tudi jst moram priznat, da mi včasih paše z moškim. Imam ženo in imava dober seks. Skoraj vedno trikrat tedensko. Ampak včasih se mi pa res zalušta seks z moškim. Imam dva taka znanca, ki sta geja in se včasih z njima dobim. Včasih imamo trojčka, včasih samo z enim. Seks z žensko je dober. Ampak če te en tip porova od zadaj, drugi ti ga pa vleče, je pa res n neverjetno dobro. Žena seveda nič ne ve o tem.
Tudi ti pridi k meni 🙂
Jaz pa sem ženska ki že dolgo čaka na moškega ki bi šel na vse štiri zame in mi nastavil rit da ga pošten obdelam
Imam strap on in 23 cm s katerim obdelujem svoje dekle ampak bi z veseljem tud tvojo moško v rit obdelala sploh pa tvojo ritko
Ti bi že mižal ko bi te od zadaj v ritko z mojim tavelikim in rahlo bi te s bičem po ritki zraven tepla da bi malce zacvilil 🙂
Tudi sama sem radovedna koliko moški prenesete ko se gre za analni seks 🙂
Madame 35, 14.11.2021 ob 23:57
Tudi ti pridi k meni 🙂
Imam strap on in 23 cm s katerim obdelujem svoje dekle ampak bi z veseljem tud tvojo moško v rit obdelala sploh pa tvojo ritko
Ti bi že mižal ko bi te od zadaj v ritko z mojim tavelikim in rahlo bi te s bičem po ritki zraven tepla da bi malce zacvilil 🙂
Tudi sama sem radovedna koliko moški prenesete ko se gre za analni seks 🙂
Madame 35
Jaz bi prišel k tebi in nastavil, da me s strap-on moj kontakt xdarkyx79@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.