Kot biseksualec težko najdem lepo žensko
Sem biseksualec in star 34, v svoji ljubezenski karieri sem imel 4 punce in 6 fantov, veliko avanturic. Problem, ki ga opažam je ta, da ugotavljam, da so moški čedalje lepši, ženske pa čedalje bolj zapuščene. Recimo že če greš nekam na pijačo, vidiš, da ima večina fantov lepo postavo, lepo frizuro, lepo kožo in to brez pudra. Ženske so pa čedalje bolj debele, z mastnimi lasmi in grozno kožo, ki jo pol skrijejo pod oddejo pudra! Kdo bo to lupčkal? Definitivno ne jaz! A ni logično, da grem potem raje lupčkat in lizat fante? Kdaj se je to tako spremenilo?
Si ti biseksualec my ass!
Ti si spet tisto revše, ki pride na vsakih 10 dni tukaj gor jamrat čez namazane in umetne babe. Se te da prepoznati.
Bolj dobro poglej, pa se potrudi najti kakšno bolj naravno, ki ne skriva aken, mozoljev in zamašenih lojnic, pa da ne puli nobenih kocin. Če se je ne boš ustrašil.
Si ti biseksualec my ass!
Ti si spet tisto revše, ki pride na vsakih 10 dni tukaj gor jamrat čez namazane in umetne babe. Se te da prepoznati.
Bolj dobro poglej, pa se potrudi najti kakšno bolj naravno, ki ne skriva aken, mozoljev in zamašenih lojnic, pa da ne puli nobenih kocin. Če se je ne boš ustrašil.
[/quote]
Ti si ko moj kolega ko keš zavoha posexa vse neglede na spol! Zamisli se nad tem kaka spaka si v sebi.
Sem ti všeč? Pusti svoj naslov.
In zakaj ne pride ne tebi, ne ženi na misel, da bi bila v resni zvezi z nekom istega spola?
Ker to pač ni normalno ali zakaj?
[/quote]
Zato kr mi je povedala, eno je rajc, drugo je drugo…. ona najraje gleda mene z drugo, pol se pa še z njo poigra, ampak najbolj uživa ko gleda iz stola zraven postelje, ob tem s samopomočjo doživi najboljše orgazme….
Še malo in boste ušli v divjino v objem jelenčkov (skupaj z jokajočo skupino Mgtowčkov).
V resnici, dejanski BI-Seksualec TAKOJ dobi žensko. Lepota je itak stvar opazovalca.
Zakaj?
Obrnimo spole, da bo tudi moškim takoj jasno: Dajmo reči, da se enojajčni dvojčici (torej je vizualna lepota identična) zanimata za vas. Ena je Bi-seksualna, druga ne. Oh, le za katero se bi odločili?
Jep, tako se tudi ženska nad biseksualcem enako navduši.. saj nočno ne bo več za “en ku-rac”.. temveč jih bo lahko vedno videla, držala.. več kot enega. Oba, vsi Happy.
V spolnosti je namreč prav tisto, kar vsem ustreza. Heteroseksualcem seveda ustreza več drugega para.. biseksualcem oba spola. Trojčki.. ta mistični sveti gral sodobnega človeka, so tako veliko bolj dosegljivi.
Gledano iz perspektive zategnjenega prebivalstva, ki trdi, da je monogamno (Od kje za vraga spolne boleni še obstajajo, če so vsi “monogamni”?).. pa je že Ally McBeal lepo razložil bi-seksualni fant: Da te zanimata dva spola, nima nobene povezave z zvestobo.
Biseksualnost je samo prednost, ko si samski:
[img]https://i.pinimg.com/originals/e6/e2/a9/e6e2a90a6002bebfac0a4dbe99ae72e2.jpg[/img]
Za “slovenke” in slovenceljne.. je tudi prednost.. sedaj so lahko Ultra ljubosumni.. njihov partner ne sme imeti nobenega prijatelja! Vsi so potencialni fuk-partnerji!
bivša punca me je redno zadovoljila s strap-onom. Žena za to niti slišati noče. Vsake toliko grem v gay savno in se v dark roomu postavim na vse štiri in dam glavo dol, tipi kot taki me res ne privlačijo ampak rad pa začutim kurca. Ko mi zapaše, pač grem… drugo me s tipi ne zanima, kot samo to, da nastavim svojo rit. Vsake toliko pa se najde kak bolj pogumen, to sicer vidim sele pol, ko mi čez čas prične tečt njegova sperma…..
Tudi jst moram priznat, da mi včasih paše z moškim. Imam ženo in imava dober seks. Skoraj vedno trikrat tedensko. Ampak včasih se mi pa res zalušta seks z moškim. Imam dva taka znanca, ki sta geja in se včasih z njima dobim. Včasih imamo trojčka, včasih samo z enim. Seks z žensko je dober. Ampak če te en tip porova od zadaj, drugi ti ga pa vleče, je pa res n neverjetno dobro. Žena seveda nič ne ve o tem.
Resno vas je toliko gejev al samo eni pišete neumnosti? Mogoče piše ena in ista oseba? Tisti, ki imate ženo doma bi bili vsaj malo človeka in ji povedali za avanture z istospolnim.. Kaj ta svet Oz ljudje res samo še živijo v pohlepu, prevarah in egoistcnem užitku pardon zadoščenju? Jaz sem strogo hetero in lahko potrdim, da nekatere ženske pretiravajo z pudrom. Dolgotrajno pudranje pripelje verjetno se do večjega pudranja ker je koža vse bolj uničena. Jaz ne bi mogel poljubljati ne tipov in ne napudrane ženske z ogromno šminke in narisanimi trepalnicami po vrhu se umetne lase in trepalnice.
Moje telo je moja pravica! In če bi žena izvedela, bi me ven vrgla. Kam naj potem grem? Seveda nas je veliko biseksuacev, sam jih poznam 6. Tako da to ni nekaj redkega. Včasih se pač o tem ni govorilo. Vedno ko seksam z moškim, uporabim kondom, hodim se testirat. No zdaj v epiemiji ne, drugače pa. Meni je pač seks z obema spoloma všeč. In čedalje več ljudi bo to počelo, ker to je naravano.
Ženska pač nima penisa, da bi lahko prodrla v moj zadnjik, in zato bom vztrajal pri tem!
Kaj pa všečen karakter, pustimo spol, moški ali ženske. Bodi s tistim, ki te privlači, na koncu živiš s človekom, ki se skozi leta spreminja, vsi se spreminjamo, staramo, redimo. Nekateri so bolje ohranjeni, drugi manj, mogoče geni, način življenja,… Sicer koga briga kdo je tebi všeč, podobni itak grejo skupaj, torej išči tam, kjer se podobni zbirate.
Forum je zaprt za komentiranje.