Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kosmati hrbet

kosmati hrbet

Star sem 23 let in tudi po hrbtu precej kosmat. Zanima me, ali se drugi tam pobrijete, ali ste na to ponosni, ali vas moti…

Tudi jaz sem kosmat po hrbtu. Pred 25. letom sploh nisem bil,potem pa je začelo poganjati. Najprej ena, pa dve, pa deset, sto,… Lepo sem si jih pulil, pa so začele poganjati v stotinah. To mi seveda ni všeč, vendar se ne brijem ali kako drugače. Žena se je navadila :)) Ko grem v bazen, ženske kriče bežijo iz bazena in bruhajo od gnusa. Ampak tak sem in se ne sekiram preveč. Vsaj v bazenu ni gužve. Sicer se pa meni tudi obrača želodec, ko se mi v bazenu okoli prstov na roki ovije dolg ženski las.
A te še kaj zanima?

Hvala za svojo izkušnjo. Vem, da si se malce šalil, je pa res, da s svojo poraščenostjo pritegnemo pozornost. Ko sem bil letos na morju, sem videl nekaj skrajno kosmatih moših. Ni bilo videti, da se svojih dlak zavedajo. Bili so sproščeni. Tako sem spoznal, da moram nekaj v svoji glavi spremeniti. Jaz sem že po hrbtu kosmat od 21. leta. Sprva sem bil zelo šokiran, ker ni nihče v družini prav kosmat. A kaj se hoče. Saj sem razmišljal, da bi se obril, a za to je še nekdo potreben, pa me je bilo sram, da bi koga prosil. Lep pozdrav.

Po moje, če se boš obril, bo potem še slabše, saj bodo čez dva dni tiste kratke dlake nasršene in pikajoče. Pa vsake par dni bo treba to ponavljat. Vem za nekaj moških, ki se hodijo voskat v kozmetični salon (noge, roke, hrbet). Po voskanju je par tednov mir. Po mojem osebnem mnenju je sicer najbolje, da to svojo značilnost sporejmeš in lepo živiš z njo, saj ni to nič slabega, konec koncev. In niti ne tako zelo redko, kot včasih mislimo, ko gledamo preveč reklam s povoskanimi in pološčenimi moškimi manekeni.

Večina kosmatincev se za živo glavo ne bi zdepilirala, ker uživajo, da jim dečve med seksom trgajo dlake s hrbta. Saj veš tisto: populi jih nežno.

Pa tudi me hočemo za kaj otipljivega prijeti.

mene prau nč ne motjo dlake ki jih mam ..sem pač ko en medvedek pa nč me ne moti sem pač nekaj posebnega! 😉

Nič se ne brij. Meni pa so tipi s kosmatim hrbtom ful seksi in bi rad enega spoznal. Sem biseksualno usmerjen.

Jaz sem tud malo. Pa po ramenih tud čist rahlo.

SEm se sprejel takšnega, kot sem, nimam problemov stem.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Men je pri 20 zraslo par dlak na ramah. Zdj jih je v roku enga leta zraslo že ful in nekaj jih je tudi na hrbtu, ma je še ful takih malih ki se zaenkrat še ne vidijo. Vedno se mi je zdel da se to men ne bo nikol zgodil, pol pa k se je, sm dubu pa skor živčn zlom in sm si začeu pulit. Ampak to ni držal več k 2 tedna pol se je pa že vidl.
Tut jst sm padu pod vpliv TVja in vseh medijev, ki nam vbijajo v glavo da mormo bit vsi gladki in najnaj. Ampak nismo vsi taki. Polet me je strah kaj si bo folk mislu, a me bojo gledal. Ful bi rad spremenu svoje mišlenje sam vsaj zaenkrat se še ne da in vse skupi dost vpliva na mojo samozavest.
Je pa dobr vedt da nism edini.

JAZ IMAM TAKE RAD 031 76 50 42

Fantje ne populen, rajši pogulen.

Seveda nisi edini. Saj boš videl, gotovo te bodo opazili in najbrž po eni ali dveh minutah tudi pozabili. Tudi če ti vidiš koga na plaži, ki izstopa, se hitro nehaš ukvarjati z njim. Ja, v glavi se moramo spremeniti.

Nič se ne sekirajte. Tudi meni so taki full všeč. Star sem 31 in bi. 051 201 653.

Moški, dobrodošli v klubu!!!

men je pa to grdo, če je tip preveč kosmat po hrbtu (ok kakšna dlačica ali dve…)

časi so se spremenili, prav nič ni nenavadno da si tip brije, depilira, ureja in krajša svoje dlake (kjerkoli po telesu)…. meni je to ful všeč!

Oh, kosmati fantje, mani so po všeč kosmatinčki. Ne vem zakaj se bi sekirali. Pač je že na daleč vidno, da dišite po testosteronu. Meni je maksimalno seksi, če je tip popedenan čiz do konca, mu pa štrlijo kocine izza manšet in ovratnika. Njami. Še na cesti bi najraje takemu stekla v naročje. Hrenovke golice so čiz brez veze, edino, kar je dobrega, da ni treba kocin splakovat iz banje, a ne. Jaz glasujem za kosmatinčke!

Brrrrrr, me kar zmarazi!
Jaz še spredaj ne maram preveč poraščene, kaj šele po hrbtu.
Zame je sexy, če je koža čimbolj gladka, ne pa da zapenjaš s prsti ob tiste preznojene dlake, ki potem odpadajo in ležijo vsepovsod (po postelji, po kopalnici…..) Bljak!
Moški, depiliranje je v modi! Velja za tiste, kateri nimajo te sreče, da so zelo malo poraščeni.

Prijeten dan!

Sinička, verjamem, da nisi toliko trapasta, da bi splakovala za njim kocine po banji. Če si prava, si ga strenirala, da počisti te stvari za sabo.
Jaz svoja dva sem. Pa da ne bo pomote: nimam dva ljubimca. Imam enega moža in enega pubertetnika, pa nobenega ljubimca.

Tudi moj fant je zelo kosmat, predvsem po ramenih in lopaticah. Sploh me ne moti, bojim se le, da bo tudi najina punčka pretirano kosmata. Ima kdo izkušnje s tem, kako se kosmatost prenaša na potomce?

SiBel, a vidiš, pa imamo eno, ki je mahnjena na fantke.
A ne veš, da tako modo pedofili lansirajo. Ženske pa naj bi bile čim bolj podobne deklicam.

Javlja se vam vroča ljubiteljica kosmatih tem.

Ni ga bolj seksi pogleda na plaži od kosmatinca, ki se samozavestno sprehaja gor in dol ter čekira, ali ga vse dame opazujejo. No, ne bi ravno rada videla, da bi se sprehodil tik ob moji brisači, ko bi pravkar stopil iz vode, razen če bi mi bilo hudo vroče…

jes sem kosmat,imam pa prekrasno hčer ki nima nobenich težav,je pa odrasla 29 let.Sin pa je kosmat več kot sem jas.V eni literaturi sem bral da te stvari bol naslediju moški potomci kod punčke.LP

Meni je zelo vsec, ce je moski kosmat, me ne moti, to me rajca, ce bi bil ti moj, se ti zaradi tega ne bi bilo potrebno briti, japaja, moski mora biti kosmat, toliko vec je, tolk lepše je, vsaj zame,)!Ljudje smo pa itak razlicni in hvala bogu zato…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close