Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kosmate roke

Kosmate roke

Kaj priporočate za odstranitev dlačice na rokah. Imam namreč zelo dolge (od 1 do 2 cm) dlačice na rokah, ki so sicer tanke, trenutno temnejše ampak poleti vedno posvetlijo. 1x sem jih skrajšala z brivnikom in sem bila zadovoljna. Bojim se le, da bi z rednim striženjem te postale močnejše.

Po nogah se brijem, vendar tam dlačice nikoli niso tako dolge.

Lahko si jih samo pobeliš , vendar praviš , da poleti posvetlijo , druga možnost pa je depilacija z voskom , ki se potem ponavlja približno vsak mesec.

Pozdrav!

Kaj pa mogoče odstranjevanje dlačic z depilacijsko kremo?
Je možno, da potem dlačice postanejo bolj temne ali močnejše? Pa še nekaj me skrbi, potem ko začnejo rast naprej, ali se od začetka vidijo črne pikice (to mislim takrat, ko ravno ”odženejo” od kože)?

Ko sem že ravno pri depilacijski kremi (za občutljive predele) se lahko isto zgodi pri dlačicah nad ustnico (črne pikice v začetku rasti,…)?

Hvala.

Talika

Črne pikice so ponavadi samo po britju , ne pa tudi po voskanju , odstranjevanju s kremo….krema tudi ni slaba rešitev , vendar je treba dlake odstranjevati bolj pogosto , ker hitreje zrastejo nazaj kot pri voskanju.

ne znam ti svetovati, ker se tudi sama ubadam s podobnim problemom, a z leti sem se navadila in me ne moti vec tako, vendar bi bila vesela ko jih ne bi imela:)

lp, sanja

carpe diem***

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close