kosilo
Nič, ta teden nič. Oba imava tak urnik, da boli glava, torej do 18. ure, pa še v soboto delava do 12. Kosila torej odpadejo.
Pol pa naj se človek zdravo prehranjuje, da ima prvi normalen obrok šele zvečer.
Zato zvečer skomibiniramo nekaj med kosilom in večerjo in danes bodo verjetno šparglji z jajci in predtem juhica (od včeraj).
Zoprno je tako…
Jaz pa solato in skutine cmoke s slivami in ciemtom 🙂
Babi, danes bi se k tebi povabila na kosilo 🙂 Mi zaupaš recept za jagodno pito (testo je vrjetno krhko, kot za tart tatin, predvsem me zanima nadev) – si jagode kupila ali imela zamrznjene??
Danes sem izredno dobre volje (odbriljirala sem kolokvbije iz anatomije, YUPIIIII!!!!) 🙂 Ne zamerite za ta izpad 🙂
LP, zala
Zala, cestitke:))) Sosedova Sara je danes tudi dobila rezultate pisnega izpita ; anglescina pri profesorju – Americanu, ki forsira amerisko anglescino in vcasih studenti sploh ne vedo, kaj zeli od njih 🙁 Se je malo bala.
Je pisala zelo v redu:) To so lepe novice:)
Da, pita iz krhkega testa in enostavno gor narezane jagode. Sveze, spanske, ki jih imajo v mercatorju pa 260 sit kar velika kosarica: trde, velike,zdrave , sladke. Potrosila malo s sladkorjem, pokapljala z lim. sokom, mrezica in v pecico. Nic posebnega, zelo naravno in okusno:)
Zelela sem obeleziti danasnji dan…obletnica konca vojne.
Lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.