Najdi forum

kosilo

Kaj boste danes kuhale?

Pečen mlad krompir in bučke. Pa pečene paprike v solati.

Hojla!

Že včeraj zvečer skuhala govejo juho; torej danes klasično nedeljsko kosilo:
goveja juha z rezanci, restan kropmpir, govedina in solata iz rukule in berivke.

piščanec s kitajsko zelenjavo, solata, jagode s sladoledom

Mi smo že pojedli, in sicer zelenjavni narastek z drobljanci, krompirjeve krokete (ti so bili kar kupljeni) in solato (domačo šnitko)

Lp, Maja

Juha iz bučk in krompirja, marmeladni cmoki in kompot iz jabolk in suhih marelic.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Mi bomo pa danes kosilali kar rižoto in solato.

lp

Nič, ta teden nič. Oba imava tak urnik, da boli glava, torej do 18. ure, pa še v soboto delava do 12. Kosila torej odpadejo.
Pol pa naj se človek zdravo prehranjuje, da ima prvi normalen obrok šele zvečer.
Zato zvečer skomibiniramo nekaj med kosilom in večerjo in danes bodo verjetno šparglji z jajci in predtem juhica (od včeraj).
Zoprno je tako…

Tudi jaz kombiniram včerajšnje ostanke. Na omaki od pečenke sem naredila rižoto in zraven postregla še rezinico pečenke. Prav tako bodo ostanki še jutri. Goveja juha s kako zakuho. Popečena govedina iz juhe, repa in pražen krompir. Dejansko bom skuhala samo krompir.

Sva ze pojedla:)

Juha z belusi, krompirjem in mladim grahom ( popecene kocke kruha notri in parmezan), jagodna pita. Lp

Pečena rebrca, priloga:panirani kaneloni s špinačo in malce mletega mesa in francoska solata

Danes bodo filane paprike in pire krompir jutri pa skutini štruklji.

Jaz pa solato in skutine cmoke s slivami in ciemtom 🙂

Babi, danes bi se k tebi povabila na kosilo 🙂 Mi zaupaš recept za jagodno pito (testo je vrjetno krhko, kot za tart tatin, predvsem me zanima nadev) – si jagode kupila ali imela zamrznjene??
Danes sem izredno dobre volje (odbriljirala sem kolokvbije iz anatomije, YUPIIIII!!!!) 🙂 Ne zamerite za ta izpad 🙂

LP, zala

Bibita, fajn si me spomnila. Bom jutri naredila šparglje z jajci. Danes pa bom jedla pizzo.

Zala, cestitke:))) Sosedova Sara je danes tudi dobila rezultate pisnega izpita ; anglescina pri profesorju – Americanu, ki forsira amerisko anglescino in vcasih studenti sploh ne vedo, kaj zeli od njih 🙁 Se je malo bala.
Je pisala zelo v redu:) To so lepe novice:)

Da, pita iz krhkega testa in enostavno gor narezane jagode. Sveze, spanske, ki jih imajo v mercatorju pa 260 sit kar velika kosarica: trde, velike,zdrave , sladke. Potrosila malo s sladkorjem, pokapljala z lim. sokom, mrezica in v pecico. Nic posebnega, zelo naravno in okusno:)

Zelela sem obeleziti danasnji dan…obletnica konca vojne.

Lep pozdrav

Bravo Zala!!

Kdor je priden je pač priden :-))

Testenine z omako ( buzaro) iz morskih sadezev, z dodatkom belusev.
To je omaka ” morje – vrt”:)) Vse dobila sveze :),solata berivka, sladoled s svezimi jagodami.

Lp

Pri nas bodo pa danes riževi rezanci in bučke v kitajski omaki. Zraven pa pečene paprike v solati, ki jih kar noče zmanjkati :-)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close