kosilo-vecerja
men pa je danes tako uspela zelenajvna juhca-upoštevala sem nasvete od Babi, da je treba zelenjavo dolgo pražit, sicer sem porabla velik časa, tud ker sem vso zelenjavo narezala zelo na tanko-juha pa je bila super. Za “po vrhu” pa sem naredila zavitek z marelicami-je bil kr no-bi bil boljš, če bi videl kaj cukra pa maščobe, ampak mal pa mormo pazit :-)-no saj je bil kr, kr…
Hej, Avena! Ravno prejle sem razmisljala, da moram kaj ingerjevega speci, ko sem brala post o ingverjevi marelicni marmeladi. Meni je tako vsec!
Zdaj je pri nas za peko kar prevroce.
Ce ni peciva, pa prezvecim kolobarcek koreninice. To sem tudi naredila, ko sem ga narezala k zelenjavi v voku, zraven sva jedla riz. Sladica… sladoled
:)) Lp Babi
tisto “prevec sladoleda” imam jaz vsak dan na jedilniku 🙂 vceraj zvecer sem bila pa karakter- zamenjala sem ga z eno celo cokolado s celimi lesniki 🙂
danes bom pa naredila popecene bucke,melancane,papriko ,veliiiko pecene cebule,rukolo…v solati. zvecer greva z mozem v mesto….za poobedek bom pa naredila en veeelik ovinek okrog samsare ! lp petra
Forum je zaprt za komentiranje.