Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Košarka Slovenija

Košarka Slovenija

Ali se boste zbudili ponoči ob 3 in gledali kosarko na Olimpijskih igrah Slovenija : Nemčija?

ne

če jaz gledam tekmo, izgubimo.

tako, da se mislim žrtvovat in ne gledat

Komej čakam tekmo in seveda budilka že nareta na 2:55 pa vi?

Seveda

Ne – razen, če bom imel težavo spati ☺
Bom ob 7h pri poročilih vse zvedel

Seveda bom.

Odgovor na objavo uporabnika
čekdisout, 02.08.2021 ob 14:44

ne

če jaz gledam tekmo, izgubimo.

tako, da se mislim žrtvovat in ne gledat

Tebi potemtakem lahko noč in lepe sanje. Dalinjca ne diraj! ?

Zjutraj pogledam rezultat, drugac pa v spanju navijam!!!!

če bodo igrali kot so igrali do sedaj bodo prišli v finale.

Če se bom zbudila, bom gledala. Za tekmo z Japonsko sem se tudi spontano zbudila… To s Španci sem pogledala z zamikom, ker sem bila zadržana in sem v real time-u videla samo nekaj minut zadnje četrtine. Tako sem celo pogledala z zavedanjem, kakšen je bil končni rezultat, tako da sem bila precej manj nervozna, kot bi bila sicer.

Res jih je užitek gledati…

⛹️‍♂️?

Sem bral en članek, pa ne vem kaj je določenim ljudem, da so tako nastrojeni in to neopravičeno….

Po mnjenu določenih sedaj niti Janša kot konec koncev predstavnik vlade in Slovenije ne bi smel čestitati športnikom za uspehe in določeni pišejo, da si pripisuje njihove uspehe? A če nekdo nekomu čestita si kar pripiše uspeh?  To sem danes prvič slišal.

In ja večina jih je uspela, ne glede na njihove korenine, zaradi Slovenije, pa če je to levim všeč ali ne…. ker so jih tukaj naučili igrat.

Najprej se je oglašal nek Maksuti pa nek Bolgar al Makedonec za izbrisane in omenjal korenine očeta enega košarkarja (če so sedeli na dveh stolih je njihov problem) ampak njegov oče ima državljanstvo vseskozi se mi zdi…, sedaj pa še nek novinar Miljkovič. Ne vem kaj bi ta novinar rad, ker v vsaki državi politiki čestitajo športnikom in neki očitki so brez podlage. Če je nekdo izvoljen predstavnik, je logično da čestita v imenu vseh.

Pa še tole. Očitanje novinarja da je Slovenija oziroma vlada očitala, da  iz določenih držav uvažajo virus ko so hodili nazaj sem, je bilo tisti čas čisto logično in opravičeno. Saj tudi Slovenija je pristala na rdečem seznamu marsikatere države, mislim da celo Anglije. In če so države južno od nas bile v rdečem epidemiološkem seznamu kaj je tu za očitati ko so opozarjali naj ostanejo v državi in ne hodijo ven? To so počele vse države a veste športni novinar.  Poleg tega, če bi poleg športa ta novinar še spremljal malo politiko, bi ugotovil, da so v tej koaliciji tudi gostili neko srečanje različnih vodilnih politikov, ki so bili iz Hrvaške, Srbije, Makedonije in tako dalje… Še predsednik Pahor se je nekega srečanja o Balkanu udeležil, tako da to izrabljanje korenin določenih igralcev v politične namene je brezsmiselno in ni korektno.

Če Pipan ne bi bil trener, ki ima način igre, da igra s samo malim številom igralcev  tisti čas  kot mlad igralec tudi ne bi bil vodilni igralec v reprezentanci igralec korenin tudi izven Slovenije in verjetno tudi ne bi tako uspel, saj mu je ravno reprezentanca bila odskočna mednarodna deska za ZDA… Je za kratek čas poskusil v Španiji pa je bil bolj na stranskem tiru in na podlagi reprezentance in možnosti v njej je potem šel v NBA… Letos sicer ne igra, kar je škoda, mogoče pa plus, ker ima bolj individualno igro, na tem prvenstvo pa igrajo kot ekipa.

Vlade se pa tako z vsakim mandatom po pravilu menjujejo, torej so je tekom njihovih karier veliko vlad menjalo in imajo vedno vsi iste možnosti ne glede na vlado in to izrabljanje športnih uspehov ekipe za politične cilje je navadna packarija.

Koliko sem jaz izkusil v enem ekipnem športu, ker večina trenerjev je bila s koreninami iz drugod, je bilo v športu še prednost, če si bil tujih korenin kot domačih. So “svoje” še bolj tiščali… Toliko o tem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close