Najdi forum

Korzika

Na katerem delu otoka nam priporočate kampiranje, če si želimo kampirati ob vodi in imeti peščeno plažo?
Drugih posebnih zahtev ni, le dovolj sence, pesek in po možnosti nudističen kamp.
Imamo 2 leti starega malčka.

Hvala, s svojimi (kakršnimikoli) napotki nam boste zelo olajšali našo pot v “neznano”.:)

Hvala še enkrat.
LP

Bila pred 8 leti – na vzhodni obali je par kampov ob morju, povsod senca, mivka na plaži, za malčka verjetno v redu. Sva jih našla čisto “na pamet”. Znajo pa biti tam po 15.juliju že kar polni. Zahodna obala je pa bolj skalnata, težje dostopna – tudi midva jo morava iti še bolj podrobno raziskat. Nudističnega kampa se pa ne spomnim – če bi bil, bi bila midva prav gotovo tam.

LP, M

Mi tudi v petek na Korziko z dveletnikom. našla pa sem te zanimive kampe:

Sicer pa imaš tu seznam kampov:

LP,

N.

po mojih izkušnjah je najbolje na slepo v kamp. tudi jaz sem našla kup kampov na netu, ki so se kasneje v živo izkazali tudi za “slabe” ali nam kako drugače niso bili všeč. ob V obali je kar nekaj kampov, ki so prav ob morju, na Z strani pa izredno malo, mi nismo naleteli na nobenega (moraš čez cesto ali podobno,niso pa daleč), … če vam je kje všeč se ustavite, pojdite peš skozi kamp pogldat, če je kje kaka senčka, blizu kopalnice (nam je bilo to dvoje ful pomembno, ker smo tudi potovali z 1,5 letnikom),…. in se šele nato čekirajte.
srečno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close