Najdi forum

Korzika

Zivjo, zanima me, ce kdo ve, kako priti najceneje na ta otok, kaksne so moznosti kampiranja, kaksne so cene v poletnih mesecih. Kakrsna koli informacija mi bo zelo koristila in sem hvalezna zanjo.

Če imaš avto…z avtom do Livorna, potem z ladjo do Bastie…potem pa po otoku. Kampov je veliko…cene se pa gibljejo od 25 do 30 EU na dan za 2 osebi, šotor , avto in najem hladilnika.
LP

malo pobrskaj po iskalniku .. je bilo že veliko povedanega o Korziki … z avtom do Livorna in na trajekt za 4h … kampov je malo morje .. cene so nizke .. so pa tudi kampi bol osnovna varjanta brez luksza .. kar meni čist ustreza.

drugače pa korzika ni poceni.

plaže so lepe .. notranjost je skoraj še lepša .. odvisno kaj imaš tam namen početi 🙂

B.

Kot že rečeno, je bilo o Korziki že ogromno povedanega na tem forumu. Popravila bi samo tiste cene kampov: so od 12 EUR dalje za 2 os., šotor in avto…

Trajekt je bil pa najcenejši lani Moby lines, nakup preko interneta, povratna karta 100 EUR.

Drugače pa max. priporočam….

ojla!

je VARNO kupiti karto za trajekt preko neta? vem, da je najbolj na easy, fant se blazno ogreva za zadevo, mene pa malo skrbi…

hvala!

Kupiš jih lahko na AMZS-ju, da ne bo skrbi. Cene kampov, ki sem jih zgoraj naedla, pa držijo! Bi pa prav rada našla kamp za 12 EU za 2 sebi plus avto.plus hladilnik…sploh julija in avgusta.
LP

prodam LP od Korzike, zelo lepo ohranjen! Če koga zanima naj mi piše na
tinkarca@siol.net

Hvala. Zanima me le se to – je potrebno sploh kupovati karto za trajekt vnaprej, ce se odpravljam na Korziko ze konec maja? Morda mi vseeno lahko kdo svetuje kako je z varnostjo pri placilu preko neta – nekdo z izkusnjami?
Vem, da tezim, a sem pac taksna… :)))

Pa lep dan – kljub dezju!

po moje v maju še ni gužve … kakšna varnost te zanima za net? … če boš karto sploh dobila .. ali če je tvoja kartica varna če ‘izdaš’ podatke?

če si ful skeptik pa kupi karto na AMZS … plačaš in dobiš karto.

pa uživaj … Korzika je fantastična!

B.

Po moje maja tudi še ni pretiranega navala, tako, da lahko mirno kupiš karto v Livornu. Vsaj za sosednjo Sardinijo to velja.
Lahko pa karto rezerviraš in jo plačaš ob prihodu v pristanišče.

najlepsa hvala za vse odgovore! Ma, ne vem – skrbi me, da bi mojo kartico kdo pri placilu preko neta izkoristil…samo to.

Hvala in res ze komaj cakam, da grem!
Lp

Kaj pa, ce ne gres z avtom – kako je s prevozi po otoku? Ima kdo take izkusnje?
lp

Ni problema z varnostjo, če veš pri kom kupuješ. http://www.corsicaferries.com je preizkušen. Sam sem z njimi potoval na Sardinijo, kar nekaj kolegov pa na Korziko. Vsi smo kupovali karte preko neta. Za Grčijo, če koga zanima, je uporaben (in preizkušen) link http://www.ferries.gr/ .
Prijetno potovanje! Kemo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close