Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice korzika sredi septembra

korzika sredi septembra

Sredi septembra si želimo kampirat na Korziko. Ima kdo iskušnje kako je v tem času tam, predvsem z možnostjo kopanja pa tudi cene me zanimajo.

Baje je september poleg junija najboljši čas za obisk Korzike, saj je turistov takrat mnogo manj kot v juliju in avgustu, vreme pa je še vedno toplo in stabilno. Morje pa je baje najtoplejše v avgustu in septembru. Zaenkrat so to podatki iz vodičev. Več bi ti lahko povedal, ko se vrnem s Korzike (okrog 15.9.), a bo takrat zate verjetno že prepozno.

Ojla Lili!
Mi tudi gremo na Korziko v septembru.
Z mojim sva sicer že bila 4 leta nazaj, prav tako v septembru.
Cene so nižje, kot v glavni sezoni, nekje imajo nižje cene od 10 oz 15 sept. dalje, nekje pa kar od sept. dalje. Midva sva dajala od 10-19 eur na noč(avto, 2 osebi-spala sva v avtu)-v povprečju tam nekje 15 eur.
Morje ni blo glih ful toplo, ampak se je dalo kopat, vsaj prvih 9 dni, potem pa je bil en dan dežja, kar je malo ohladilo morje, ampak če smo fajn migali, se je dalo:)
Sicer pa je toplo čez dan, sploh ni panike, zvečer se po 19 uri, ko pade mrak ohladi, tako da je treba imeti nekaj z rokavi:)
Uživajte!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close