Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Korona na delovnem mestu

Korona na delovnem mestu

Z virusom SARS-COV-2 (celo ime so mu dali da bo ja bolj uradno) se ne moreš okužiti, lahko delaš kar hočeš- NE GRE PA DA SEJEBEŠ. A ti bolano retardirano indoktrinirano bitje ubogo veš koliko partnerjev  mož in žena je seksalo, ležala v isti postelji, ona je bila pozitivna on pa ne, otroka oba negativna in to KOLIKOKRAT. In ti boš meni bluzil o tem kako je nekdo okužil starčka ki je umrl- umirali so na respiratorjih samo če so bili v DSO pozitivni so jih peljali direkt na respirator in umetno komo. na ta način je umrlo 97,3% starčkov,  AJETEBITOJASNO butec!!

Zdaj pa preberi čisto počasi in poskusi izluščiti, kaj je o vsem skupaj rekla “država”, kaj so rekli pridni državljani (ki trenutno spet! ubogajo delodajalce) , kaj pa pravim jaz.

Saj vem, da je težko, poskusiš pa vseeno lahko.

Odgovor na objavo uporabnika
modrivrag, 05.09.2025 ob 16:49

J0VANKA, 05.09.2025 ob 16:45

Anonimno 8955, 05.09.2025 ob 16:22

Povem vam, da smo prav tekmovali kdo bo bolj bolan hodil na šiht. Šefica je na ves lažniv gobec razlagala kako ima pljučnico in hodi delat. O tem, da s tem lahko komu pošteno škoduješ, ko ga okužiš se takrat ni govorilo.

A si med kovidom težil zdravemu folku, da ne smejo nikamor? Si, ane? Hinavec en. Kdove koliko starčkov je pomrlo zaradi tebe, ker si bolan skakal okoli, da se prilizneš šefici. Mrš.

Z virusom SARS-COV-2 (celo ime so mu dali da bo ja bolj uradno) se ne moreš okužiti, lahko delaš kar hočeš- NE GRE PA DA SEJEBEŠ. A ti bolano retardirano indoktrinirano bitje ubogo veš koliko partnerjev  mož in žena je seksalo, ležala v isti postelji, ona je bila pozitivna on pa ne, otroka oba negativna in to KOLIKOKRAT. In ti boš meni bluzil o tem kako je nekdo okužil starčka ki je umrl- umirali so na respiratorjih samo če so bili v DSO pozitivni so jih peljali direkt na respirator in umetno komo. na ta način je umrlo 97,3% starčkov,  AJETEBITOJASNO butec!!

Katerim substancam si pa ti bilo izpostavljeno, že sicer ubogo na umu, da je vse scvrlo?

aaaa, ti si pa tisti (sem brala tu) ki živi na naš račun dobiva invalidsko penzijo – GLUMIŠ DA SI KRIPEL, pa baje nisi, ime ti je MILAN pa še kar nekaj podatkov so nasuli tukaj o tebi, ti si za prijavit na ponovno ovrednotenje delazmožnosti, oz. prevare. Edina šansa je da se sklicuješ na umobol, to ti bo pa ziher ratal

vprašanje436, 04.09.2025 ob 20:20

Hodil je ves čas normalno v službo in razen kašlja in blage vročine ni imel. Na testu naj bi bil pozitiven še včeraj, danes zjutraj pa več ne. To je povedal sam.

Ker je vodja smene je imel stik več ali manj z vsemi. To sem izvedel preden sem šel danes domov. Na bolniško ni želel, ker se “mu ne splača”, ker ima kredit pa kilometrine ne bi dobil in nevem kaj vse. Vglavnem kaj si mislite o takemu človeku, ko bi lahko rekli zavedno širi bolezen??

Kovida ni,ne obstaja,cepivo proti covidu mu dela težave.Je pač prizadet zdravnik ali zdravstvenik ki se je cepil s strupom.Poslovite se.

Teslo oba, Jovanka in ti. Govorim o časih Jugoslavije. Vi generacija milenijcev in zjevcev pojam nimate, ker ste itak ves čas na bolniški, če ste sploh zaposleni. Zaradi mene ni umrl noben okužen s kovidom pa tudi okužil se ni nihče zaradi mene. Zdaj pa utihnite že idiotski troli in bebci na nto poenco.

Minilo je pet let in folk je še zmerom razdeljen:

– na tiste, ki verjamejo, da jih maske ščitijo pred virusom in da testi kažejo virus
– ter tiste, ki smo spoznali, da je večina folka glupega bolj, kot si je mogoče sploh predstavljati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close